Jump to content

2011 Mazda 3 Aracıma Orijinal Jant Arıyorum

sahinserkan

Tavsiye Edilen Mesajlar

2011 model mazda 3 aracıma orjinal jant arıyorum üzerinde 17 spor janlar var. orjinal 16 jantlarını satmayı düşünen yada takas düşünen arkadaşımız varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, sahinserkan :

2011 model mazda 3 aracıma orjinal jant arıyorum üzerinde 17 spor janlar var. orjinal 16 jantlarını satmayı düşünen yada takas düşünen arkadaşımız varmı?

Foruma hoş geldiniz. Jantlarinizin fotografini çekip konuya ekleyin bence. Dusunen arkadaş varsa daha hızlı sonuç alırsınız. Şahsen ben bir ara dusunuyordum ama malum, kışın küçük jant ve ince yanaklı lastikle sürüş daha sağlıklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, quiteguide :

Foruma hoş geldiniz. Jantlarinizin fotografini çekip konuya ekleyin bence. Dusunen arkadaş varsa daha hızlı sonuç alırsınız. Şahsen ben bir ara dusunuyordum ama malum, kışın küçük jant ve ince yanaklı lastikle sürüş daha sağlıklı.

Haklsın kardeşim yarın hallederim fotograf işini. üzerindekiler kötü değil aslında hundai i30 sport modelin orjinal jantları

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, sahinserkan :

araç ve jant görüntüleri.

Adsız.jpg

Görüntü hiç de fena değil kapı altı stickerlar da güzel durmuş. Konfor mu çok sıkıntılı ? Neden satmayı düşünüyorsun ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Burak :

Görüntü hiç de fena değil kapı altı stickerlar da güzel durmuş. Konfor mu çok sıkıntılı ? Neden satmayı düşünüyorsun ?

evet aracı eşim kullanıyor. 16 jant kadar konfor yok. görüntü müthiş ama :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...