Jump to content

Alınık Mazda 3 At 2010-2011 Model

Sinan85

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Mazda 3 almak istiyorum ama aklım birazda karışık. Internetten ilanlara bakıyorum sizinde fikirlerinizi almak isterim. Genel olarak düşüncem şu şekilde. Otomatik vites olmasını istiyorum ayrıca aracı LPG ile kullanacağım. Bütçem de çok fazla olmadığından dolayı 2010-11 touring yada 2010 impressive modellerine yönelmiş durumdayım. Baktığım araclar arasında linkteki aracı begendim ama fiyata göre kilometresi bana biraz yuksek geldi. Aracı 5 yıl kadar kullanmayı planlıyorum.

Yorumlarınızı alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-bundan-daha-dolusu-yok-246643618/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aracımı 96bin km.de aldım 2010 model. Yüksek km almanızdaki tek sıkıntı ağır bakımı sizin yaptırmanız olacaktır, Hoş gerçi 60-70 bin km.de de alsanız ağır bakım yaptırmak, şanzıman yağını ve süzgecini değiştirmek gerekir. Lpgyi kendinizin bildiğiniz iyi bir ustada taktırmanız ve 3500-4000 devrin üstünde benzine geçecek şekilde kullanmanız, subapların ömrünü uzatacaktır.

Lpgli araç alacaksanız da rölantide titreme olmamasına dikkat edin.

Ayrıca uzun yolda hız sabitleyici çok büyük bir nimet, touring lerde standart olarak yok bu donanım ama eklenebiliyor, sahibi eklemediyse 630 tl civarına taktırılabiliyor. Bilginize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...