Jump to content

Evinizde Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz ?

İlhan
 Paylaş

Evinizde Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz ?  

47 oy

1. 1. Evinizde Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz ?

• Ttnet Adsl
      14
    • Ttnet Fiber
      3
    • Superonline Adsl
      2
    • Superonline Fiber
      10
    • D-Smart Smile Adsl
      3
    • Digitürk Adsl
      0
    • Biri Adsl
      0
    • Doping Adsl
      0
    • TürkNet
      3
    • Türksat Kablo İnternet
      6
    • Uydunet
      2
    • Turkcell
      1
    • Vodafone
      1
    • Avea
      1
    • Diğer
      1

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba MazdaClubTR ailesi,

Hemen hemen hepimizin evlerinde kullanmakta olduğu bir internet hizmeti vardır.  Bu hizmet aldığımız firmaları paylaşıp. Aldığımız hizmetin içeriği ve ödediğimiz tutarları paylaşırsak bir birimize faydalı olabiliriz.

Aynı şekilde aldığımız hizmetten memnunmuyuz değilmiyiz, ucuz mu, pahalı mı vs gibi yorumlarımızı da esirgemeyelim.

Anketi başlatan olarak ilk yanıtı ben vereyim.

Yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılından bu güne Superonline Fiber hizmeti alıyorum. Oturduğum bölge fiber internet alt yapısı olarak pilot bölgeydi. İstanbul'da ilk fiber inter hizmetine geçenlerdenimdir herhalde.

Eski bir Türk Telekom Adsl kullanıcısıydım bu arada.

Sınırsız internet (75 Gb Adil Kota Kullanımı)

25 Mb bağlantı Hızı

54.-TL

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok uzun zamandır evimde Vodafone net kullanıyorum (Daha önceki adı BİRİ ADSL idi).

Yaklaşık 3 hafta önce sözleşme yeniledik.

Sınırsız internet (60 Gb Adil Kota Kullanımı)

16 Mb bağlantı Hızı

49 Lira

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burada Kablo TV+Internet+Ev telefonu olacak sekilde toplu bir paket kullaniyorum. Gecen hafta musteri hizmetlerini arayip dogrudan konuya girdim. “Ben eski uyeyim ancak hic bir promosyon yapmiyorsunuz. Yeni uyelere bile daha iyi fiyat veriyorsunuz benim aylik ucretim surekli artiyor. Neden hic promosyon yapmiyorsunuz mevcut uyelere? ” diye sikayet ettim biraz. 

Eleman klasik bastan savma yanitini verdi once. “Maalesef indirim yapamayiz ancak ayni fiyata bazi hizmetleri ekleyebilirim uyeliginize” dedi. Baska hizmet degil indirim istiyorum eger bu mumkun degilse oz aman uyeligimi iptal etmek istiyorum dedim. “Tamam o zaman sizi iptal islemleriyle ilgilenen servise bagliyorum" dedi. 

5-10 dakika hatta bekledikten sonra bir baskasi aldi telefonu. “Uyeliginizi iptal ertmek istiyormussunuz ancak eger belki ucret konusunda bir sey yapmaya calisabilirim. Ilgilenir misiniz?” dedi :) Yaklasik bir 10 dakika daha konusup pazarlik ettik. Sonunda aylik ucretimde  40 dolara yakin bir indirim yapti :) 

Ozetle  bu tip sirketlerin fiyatlama stratejisi ve is modeli dunyanin her yerinde ayni. Senede en az bir kez arayip biraz pazarlik etmek gerekiyor.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uğur abi sorması ayıp bu hizmetlere ne kadar ödüyorsun da 40 usd indirim aldın?

Yeminle aynı düşünce benim aklımdan geçmişti. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Turkiye’nin kiymetini bilin burasi cok pahali :) Indirim oncesi aylik 160 Canada dolari idi Kablo TV+Internet+Telefon icin. 

Bir suredir digerlerini iptal edip sadece internet almayi dusunuyorum. TV desen kanallarin %90’i bir ise yaramaz, cok az seyrediyoruz. Haberleri, film ve dizileri internetten izliyorum. Telefon desen ev telefonunu cok az kullaniyoruz. Sehir icin cep telefonu ile Turkiye ile ise Skype uzerinden konusuyoruz. Yani TV ve ev telefonu olmadan da cok buyuk eksiklik olmaz gibi geliyor ama henuz karar veremedim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, Canuck :
Turkiye’nin kiymetini bilin burasi cok pahali :) Indirim oncesi aylik 160 Canada dolari idi Kablo TV+Internet+Telefon icin. 

Bir suredir digerlerini iptal edip sadece internet almayi dusunuyorum. TV desen kanallarin %90’i bir ise yaramaz, cok az seyrediyoruz. Haberleri, film ve dizileri internetten izliyorum. Telefon desen ev telefonunu cok az kullaniyoruz. Sehir icin cep telefonu ile Turkiye ile ise Skype uzerinden konusuyoruz. Yani TV ve ev telefonu olmadan da cok buyuk eksiklik olmaz gibi geliyor ama henuz karar veremedim.

Hey maşallah 340-350 Lira arası para yapıyor abi. Ciddi çok yüksekmiş bizimle kıyaslandığında. 

İnternet 54 + Digitürk 75  + Telefon yok = 129 Lira. Ben her ikisinede pahalı diye hayıflanıyorum. :) 

Şimdi hep deniliyor ki dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz. Acaba diğer ülkelerde bu durum nasıl ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben evde çok fazla internet kullanmıyordum. onun için dsmartın kampanyası dahilinde ilk yıl 16,5 ikinci yıl 33 olan kampanyaya katıldım 6 gb kotalı. ayrıca ev telefonuna da 15 tl. veriyordum.
Bu yılbaşında kampanya bitiyor. zaten bitmesini de dört gözle bekliyorum. ilk başlarda dolmayan kota son zamanlarda 10 günde dolmaya başlamıştı. biraz araştırma yaptım.

vodafone 16 mbit hızında sınırsız internet sanırım 60 gb adil kullanım kotası var. ev telefonu da istemiyor. zaten hiç kullanmıyorum. 49 tl ye bu pakete geçmeyi düşünüyorum. aslında binada fiber olsa en güzeli fiber internet . 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 hours ago, İlhan said:

Hey maşallah 340-350 Lira arası para yapıyor abi. Ciddi çok yüksekmiş bizimle kıyaslandığında. 

İnternet 54 + Digitürk 75  + Telefon yok = 129 Lira. Ben her ikisinede pahalı diye hayıflanıyorum. :) 

Şimdi hep deniliyor ki dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz. Acaba diğer ülkelerde bu durum nasıl ? 

Bence Turkiye ne en ucuz ne de en pahali. Bir de su var; Ulkeler arasi fiyatlari karsilastirirken dogrudan doviz kuru ile cevrilen tutari degil de alim gucune kiyasla karsilastirmak lazim. Ornegin ortalama ucretin kacta kacini kiraya gidiyor, ortalama ev fiyatinin ortalama ucrete orani, ortalama araba fiyaninin ortalama ucrete orani . vb gibi. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sadece kazık yiyen benım galıba 8 mb sınırsız 50gb kotalı 60 TL veriyorum. ve bulundugun yerde saçma sapan ttnetten başka seçeneğim yok. 

16.12.2015 at 21:07, Canuck :

peki abi sizde AKK var mı yoksa hep aynı hız mı?????

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazmayacaktım ama neyse nazar etmeyin bak [emoji1]

50mbit/250kota/teledünya/sabit ip - 81₺

Ligtv+spor extra 53₺

Sırf ktv için ev taşıdım [emoji1]

sadece kazık yiyen benım galıba 8 mb sınırsız 50gb kotalı 60 TL veriyorum. ve bulundugun yerde saçma sapan ttnetten başka seçeneğim yok. 

Turkiye’nin kiymetini bilin burasi cok pahali [emoji4] Indirim oncesi aylik 160 Canada dolari idi Kablo TV+Internet+Telefon icin.    Bir suredir digerlerini iptal edip sadece internet almayi dusunuyorum. TV desen kanallarin %90’i bir ise yaramaz, cok az seyrediyoruz. Haberleri, film ve dizileri internetten izliyorum. Telefon desen ev telefonunu cok az kullaniyoruz. Sehir icin cep telefonu ile Turkiye ile ise Skype uzerinden konusuyoruz. Yani TV ve ev telefonu olmadan da cok buyuk eksiklik olmaz gibi geliyor ama henuz karar veremedim.  

Bitmissin sen :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 hours ago, yusufsinan26 said:

Kota var mi emin degilim. Ama hiz surekli ayni degil degisiyor bazen.  Fakat film seyretmey video ile konusmak icin yeterli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

TTNet kullanıyorum çok uzun zamandır. Bölgeden midir bilmiyorum ama çok memnunum. 1-2 kez problem yaşadım çok hızlı şekilde çözdüler. Şu anda oturduğum eve taşındığımda sürekli kopma problemi v.s vardı . Çağrı açtım gelen adam sonuç odaklı idi problemi tespit edene kadar vazgeçmedi ve bana gelen hattın arızalı olduğunu tespit edip değiştirdiğinden beri 16 Mbit internet hızım var. 50 GB adil kullanım / 16 Mbit için 46 TL ödüyorum.

Diğer bilgileri de vereyim, Digiturk için 50,99 ( LigTV hariç her şey var ) , ev telefonu için 22 TL ödüyorum. Ev telefonuu iptal edip yalın internet alsam yine ikisine ödediğim parayı ödeyeceğim için iptal etmedim, 1500 dakika da ek kadar kullanım hakkı var. Hanım sağolsun kullanıyor :D 

Kısacası @Canuck valla şanslıymışız biz :D Baldız - Bacanak da Kanada'dalar onlar da bazı hizmetlerin çok pahalı olduğundan bahsetmişti ama bu kadar fark beklemiyordum işin gerçeği. Yine de şikayet ve cevapların dünyanın bir ucunda da aynı olmasına şaşırdım. Dediğin gibi şirketler, pazarlama stratejileri felan hep aynı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıllardır TTNET hipernet 25 mb kullanıyorum çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum aynı zamanda yanında da tivibu var ve gerçekten çok memnunum izleyemediklerimi daha sonra açıp izleyebiliyorum şampiyonlar ligi ve avrupa ligi maclarida cabasi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...