Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Far Yıkama Açık Konumda Kaldı

26Mazda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

11.01.2017 at 09:00, Semih Uluca :

Evet düzeliyor. :) Kapalı bir otoparka bırakın 2-3 saatte normale döner. Antifirizli cam suyu alırken de shell veya diğer bilinen markalara yönelin -40 yazan markası bilinmedik ürünlerden uzak durun. 

Benim düzeldi. Otoparkta kendi kendine girmişler yerlerine.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Semih Uluca :

İki defa ard arda çekin cam yıkama kolunu. Yalnız şunu söyliyeyim aracınız önceden kaza yapmış ve önceki sahibi far yıkamalar hasarlandığı için direk yapıştırmış olabilir o parçaları. Servise gelen bir araçta görmüştüm. Adam far yıkama çalışmıyor diye getirdi yeni almış aracı baktık yapıştırmışlar direk.

araçta kaza yok, aldığımda sadece sol önkapı altı tampon ciziğinden dolayı lokal boyalı idi, sigorta atmış veya ben fark etmemiş olabilirim. en azından böyle bir donanım olduğunu öğrenmiş oldum. bilgilendirme için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
2 saat önce, Ali furkan ipek :

Far yıkama nasıl oluyor? 3. Nesil mazda 3 lerde farları nasıl yıkayabiliyoruz. ? Bilgi almak istiyorum

Farlar açıkken cam yıkama kolunu arka arkaya 2 defa çekmen gerek. (far yıkama sadece bi-xenonlu power ve power sense modellerinde var)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Far Yıkamam bozuldu sanırım. Her 5 yıkamaya 1 defa çalışır yazılmış. Anlayamadım.

Bozulduysa garantiden yaparlar mı bu far yıkamaları acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, Erdierdi :

Far Yıkamam bozuldu sanırım. Her 5 yıkamaya 1 defa çalışır yazılmış. Anlayamadım.

Bozulduysa garantiden yaparlar mı bu far yıkamaları acaba?

Sistem, farlar açıkken çalışıyormuş. Unutmuşum. Sorun yokmuş. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...