Jump to content

2016 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları

emekli
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2 saat önce, İlhan :

Dün Garanti Bankası Bonus Kredi Kartı ile. Gelirler idaresinin sitesinden 374.-Lira Mtv'mi ödedim.

Peşin fiyatına 3 taksit yapıyor, çekimi yaptıktan sonra.

Diğer kampanyası ise Sonax Hbyrid Boya Koruma Uygulamasında %50 indirim yapıyor. 360 Liralık uygulamayı, 180 Liraya sunuyor.

Bilgilerinize.

Hayırlı olsun İlhan.

Benim 217 liraya düştü taksit bu sene sevindim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, s.halilduru :

Hayırlı olsun İlhan.

Bu durumda benimki de 217 demektir :D Bak ben de sevindim :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, s.halilduru :

Hayırlı olsun İlhan.

20 saat önce, Burak :

Bu durumda benimki de 217 demektir :D Bak ben de sevindim :D 

Kıskanıyorum bak...Keşke benim guzuda 2010 olsaymış. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boya koruma düşünüyor musun İlhan ?
Ben geçen dönemde yaptırdım. Aracı da fazla kullanmadım, çoğunluk branda ile durdu. Hatta hiç yıkanmadı bile. Bir kere su tutturdum, bir de bu karda kirlendi. Dolayısı ile bu dönem düşünmüyorum ben. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, s.halilduru :

Boya koruma düşünüyor musun İlhan ?
Ben geçen dönemde yaptırdım. Aracı da fazla kullanmadım, çoğunluk branda ile durdu. Hatta hiç yıkanmadı bile. Bir kere su tutturdum, bir de bu karda kirlendi. Dolayısı ile bu dönem düşünmüyorum ben. 

Düşünmesine düşünüyorumda Savaş. Zaman yaratabilir miyim onu düşünüyorum. Malum guzu elim ayağım. Muhtemelen 1 tam gün yatması gerekiyor. İşyerimin Kocaeli Gebze'de oluşundan ötürü bu tarz işlerde çok zora düşürüyor beni. Bilmiyorum artık nasıl denk getireceğim ama..Bu işlemide yaptırmam lazım. Guzunun çünkü cidden ihtiyacı var.

Bu arada tavan raylarını ve bisikletliği söktürmem gerekir kanımca. Çünkü tavanı yapamazlar yoksa...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.01.2016 at 14:34, İlhan :

Düşünmesine düşünüyorumda Savaş. Zaman yaratabilir miyim onu düşünüyorum. Malum guzu elim ayağım. Muhtemelen 1 tam gün yatması gerekiyor. İşyerimin Kocaeli Gebze'de oluşundan ötürü bu tarz işlerde çok zora düşürüyor beni. Bilmiyorum artık nasıl denk getireceğim ama..Bu işlemide yaptırmam lazım. Guzunun çünkü cidden ihtiyacı var.

Bu arada tavan raylarını ve bisikletliği söktürmem gerekir kanımca. Çünkü tavanı yapamazlar yoksa...

Yapılır ama zor olur. sökülüp giderse yapan kişi içinde çok kolaylık olur. Diğer türlü belki uğraşmak istemez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

2016 2. taksit için son günler arkadaşlar :) Unutup cezaya düşmeyin, kampanya fırsatlarını da kaçırmayın. Diyorum ama ben de unutkanlıktan ödeyemedim henüz :)  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün gelirler iadaresinin sayfasından Ykb World kart ile 374.-Lira ödedim. Bakalım fırsat bulabilirsem Sonax boya koruma parlatmadan yararlanacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...