Jump to content

Fenni muayene & egzoz emisyon ölçümü

Superas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben geçen hafta yaptırdım.Hiçbir yerine bakmıyorlar diyebilirim.Bagajı aç kapa,Kaputu aç kapa.Işık yak,Sinyal ver.Haydi geçmiş olsun. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vizede değil de trafik çevirmelerinde bakıyorlar diye birşey okudum geçenlerde, hatta özellikle bakıyorlarmış... Vizede de haliyle bakmalılar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

Bu muayenede arabanın nelerıne bakıyolar bende egzosla hava fıltresı war bı sorun cıkarmı ?

Eğer ankarada olsaydın arkadaşım arabanı götürmeden bile senin sıkıntını çözmene yardımcı olurdum.. Ama istanbulda bu işler daha rahat yürüdur diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabanın bagajında olması gereken o kadra çok şey var ki aslında.. upuzun bi liste yazıyor orda.. yangın söndürücüsü de bunların başında.. ama muayeneyi yapanla dialog kurdun mu bişi demiyo, görmezlikten geliyo..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 liralık şey bu yav, adamla yüzgöz olmak yerine en iyisinden birer tane alın hem evinizde hem arabanızda bulundurun derim ben.... Ne zaman işe yarayacağı belli olmaz.... Allah göstermesin....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en önemlisi eski ve yeni bir çok ilk yardım çantasında alüminyum yanık örtüsü yok. olmamasının cezası 48ytl , birertane alıp koyun çantanıza ;) bunu da yeni icat çıkardılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

20 liralık şey bu yav, adamla yüzgöz olmak yerine en iyisinden birer tane alın hem evinizde hem arabanızda bulundurun derim ben.... Ne zaman işe yarayacağı belli olmaz.... Allah göstermesin....

Selman abi haklı... Ama alırkenden dikkat edin ne olduğu belli olmayan tüplerden almayın.. Geçen hafta sonu arena programındaydı sanırım sıfır satılan ama hiçbir şekilde ateşi söndürmeyen tüpleri gösterdiler.. Yani hayretle izledim programı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O tüplerin çoğu göstermelik zaten iş görmez,alıyoruz yıllarca arabada duruyor,belirli aralarla yenilenmesi gerekli  :) bizim hastanede bütün büyük yangın tüplerini her 6 ayda bir yenilerler hiç kullanmak nasip olmadı çok şükür ama  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

O tüplerin çoğu göstermelik zaten iş görmez,alıyoruz yıllarca arabada duruyor,belirli aralarla yenilenmesi gerekli  :) bizim hastanede bütün büyük yangın tüplerini her 6 ayda bir yenilerler hiç kullanmak nasip olmadı çok şükür ama  :)

yenilenmesine yakın sık saga sola :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

üye harici ziyaretçilerde var.. onlar neden üye olmuyor acaba.. üye sayısından çok ziyaretçi sayısı oluyor hep..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

Mücait abii biz üyeler birbirimiz tel numaraları alsak yada böyle bir veri varmı.. Yanii gezen adamız.. Gittiğimiz yerlerdeki üye arkadaşlarımızı abilerimiz arayıp ziyaret amaçlı.. ii olmazmı.. yada böyle bir çalışma varmıdır daha önce oldumu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...