Jump to content

Fenni muayene & egzoz emisyon ölçümü

Superas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest sevimli06

İstanbul'a her gelişimde tel aracılığı ile istanbul üyelerine ulaşıp hadi akşama yada yarına birgüne buluşalım boğazda bir balık yiyelim laflayalım demek isterim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıksamda kimseye garip gelmez zaten herkes biliyor azcık deli olduğumu  :D

abi topuklarına sık :P

bu arada benim tavsiyem Dalgıç markalı yangın söndürücüler , gemilerde kullandıklarımız da Dalgıç marka ve hertürlü bakımı onlar tarafından yapılıyor. şuana kadar çalışmayanı çıkmadı ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi topuklarına sık :P

bu arada benim tavsiyem Dalgıç markalı yangın söndürücüler , gemilerde kullandıklarımız da Dalgıç marka ve hertürlü bakımı onlar tarafından yapılıyor. şuana kadar çalışmayanı çıkmadı ;)

evet dalgıçlar çok iii son kullanma tarihi gecmiş bitaneyi merak edip sıkalım dedik halen çatır çatır çalıştıgını gördük
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Biliyorsunuz hepsinin üzerinde hangi tarihte dolum yapılması gerektiği var.

Avrupa ve Anadolu yakasında dolum yapan bir yer var mı bildiğiniz ?  Süerkli yeniden almak yerine olanları doldurmak eminim daha ucuza gelir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Arkadaşlar,

Biliyorsunuz hepsinin üzerinde hangi tarihte dolum yapılması gerektiği var.

Avrupa ve Anadolu yakasında dolum yapan bir yer var mı bildiğiniz ?  Süerkli yeniden almak yerine olanları doldurmak eminim daha ucuza gelir.

arac için olan kiloluklardan bahsediosan yenisini almak daha ucuz 13 ytl falan bişe zaten
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arac için olan kiloluklardan bahsediosan yenisini almak daha ucuz 13 ytl falan bişe zaten

Beni biraz büyük almıştım 25 miydi neydi.. O küçüklere hiç güvenmiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Beni biraz büyük almıştım 25 miydi neydi.. O küçüklere hiç güvenmiyorum..

olum delimisin 25 kglik tüpü napcan ben kimsyasal madde kullandıgım halde itfaiye bana totalde 20 kglik şart koştu :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olum delimisin 25 kglik tüpü napcan ben kimsyasal madde kullandıgım halde itfaiye bana totalde 20 kglik şart koştu :D :D

Fiyatı 25 di kilosu değil :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Fiyatı 25 di kilosu değil :)

noluyo dedim bi an :2funny: :2funny: lakin öle bi yazmışınki 25 kglik aldım der gibi olmuş
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kiloluk da çok ufak 3-4 saniyede bitiyor zaten, benim evde de arabada da 2 kiloluk dalgıç var... :) Üzerinde göstergesi olanlar için yeşili gösteriyorsa bir sorun yok zaten, kırmızıya geldiğinde doldurursun.... Diğer ufakları atıp yenisini alacaksın... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nereden bulunur bu liste veya çanta peki?

kipada var abi , goldwing tavsiye ederim , yalnız ne marka olursa olsun çantanın içindeki çekme halatını kesinlikle daha kuvvetli olanla değiştir... sonra ilk çekişte kopuyor. araba yeni değip boşvermeyin bence iki klips ve yarım burgatalık ipek halat alıp koysanız olur arabaya...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...