Jump to content

1998 - 2001 Model Mazda 626 Hakkında Bilgi Verebilir misiniz?

Şahin Bey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni bir araç almak için araştırma yapıyordum gözüm 626 mazdalara takıldı ve bilgi almak için foruma üye oldum tavsiyeleriniz nelerdir?tavsiye edermisiniz? acil yardımlarınızı bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mrb Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.10 yıl kullandıktan sonra Audi 80 1990 model arabamı sattım şimdi yeni araç almak istiyorum hiç aklımda yokken bir an gözüm mazda 626 modellerine takıldı 1998-2001 bu araç hakkında tavisyeleriniz nelerdir.Çogu yerde okuduklarım mazdadan çok memnun olundugu ins bende memnun kalacak bir araç bulabilirimç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

forumda arama yaparak sorularınıza cevap bulabilirsiniz. İnsanlar tatilde, pek fazla üye takip etmiyor tatil günlerinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, Mehmet Özdemir :

forumda arama yaparak sorularınıza cevap bulabilirsiniz. İnsanlar tatilde, pek fazla üye takip etmiyor tatil günlerinde.

Tşk ederim konuları ararım. bakarımda tam da bulmadım forumu çözemedim daha.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 saat önce, Şahin Bey :

Yeni bir araç almak için araştırma yapıyordum gözüm 626 mazdalara takıldı ve bilgi almak için foruma üye oldum tavsiyeleriniz nelerdir?tavsiye edermisiniz? acil yardımlarınızı bekliyorum..

Merhaba aramıza hoşgeldiniz.Ben 2000 model 626 sedan 115 beygir düz vites olanı kullandım çok memnundum.Tavsiyem sedan olanı alınız.115 beygir ve 136 beygir olanı vardır ikisi de seridir yakıtları aynıdır farketmez yani.Benzinli kullandım ortalama 8.5 litre yakar 100 km de.Motorları elektrik aksamı çok sağlamdır.Zamanla alt takımda sorun çıkarır en belirgin sorunu Z rotları değişmeli,denge çubukları bide aküs körüğü lastiği değişir lastik yırtılır içinde yağı tutamaz.Her donanımda 115 beygirlik olanda abs,iki havayastığı klima bulunmaz bunların üçünün bulunduğu donanımı alınız.136 beygir olanında abs,4 havayastığı,klima vardır standart zaten.Dijital klimalı modeli 1999 -2000-2001 modelde vardır .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 saat önce, Şahin Bey :

Merhaba aramıza hoşgeldiniz.Ben 2000 model 626 sedan 115 beygir düz vites olanı kullandım çok memnundum.Tavsiyem sedan olanı alınız.115 beygir ve 136 beygir olanı vardır ikisi de seridir yakıtları aynıdır farketmez yani.Benzinli kullandım ortalama 8.5 litre yakar 100 km de.Motorları elektrik aksamı çok sağlamdır.Zamanla alt takımda sorun çıkarır en belirgin sorunu Z rotları değişmeli,denge çubukları bide aküs körüğü lastiği değişir lastik yırtılır içinde yağı tutamaz.Her donanımda 115 beygirlik olanda abs,iki havayastığı klima bulunmaz bunların üçünün bulunduğu donanımı alınız.136 beygir olanında abs,4 havayastığı,klima vardır standart zaten.Dijital klimalı modeli 1999 -2000-2001 modelde vardır .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir kaç arabaya baktım klimalı olması şart benim için.parça fiyatları nasıldır ve bulunuyor mu?önceki arabamdan birazcık sorun yaşadım..

42 dakika önce, 67bulent1976 :

Hoşbuldum tşk bilgiler için.bir kaç arabaya baktım klimalı olması şart benim için.parça fiyatları nasıldır ve bulunuyor mu?önceki arabamdan birazcık sorun yaşadım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

parça fiyatları uygun,bulmada sıkıntı çekmezsiniz yan sanayi de ve japon oto yedek parça satan yerlerde vardır,mazda yetkili servislerde zaten vardır parçaları.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

parça fiyatları uygun,bulmada sıkıntı çekmezsiniz yan sanayi de ve japon oto yedek parça satan yerlerde vardır,mazda yetkili servislerde zaten vardır parçaları.

İnş iyi bir araba bulup alırım piyasa çok yüksek hala düşmedi.Mazda hakkında hiç bir bilgim yok.Umarım memnun kalırım mazda alırsam bu forumda yazılanlar sayesinde almıs olacagım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnş iyi bir araba bulup alırım piyasa çok yüksek hala düşmedi.Mazda hakkında hiç bir bilgim yok.Umarım memnun kalırım mazda alırsam bu forumda yazılanlar sayesinde almıs olacagım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar temiz bir mazda bulmak gerçekten çok zor.Herkes parçasıyla ilgili bir şey diyor yroumlarınız nedir birde 626 mı 323 mü yardımcı olursanız sevinirim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baktığınız araçlar bir önceki kasadan daha teknolojik, daha donanımlı. Piyasada önceki kasa 626'lar daha fazla bulunmakta. Onların parça konusunda sıkıntısı yok, yan sanayi, çıkma bulmak daha kolay. Sizin baktığınız modellerin parçaları mutlaka bulunuyorlardır ama diğerleri kadar çok değildir diye düşünüyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bakıyorum bakıyorum bir şey yok bir tane bulmustum kontakta sorun oldugunu ve dügmeyle çalıstırdıklarını söyleyince vazgectim ama kafayı taktım mazdaya galiba:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...