Jump to content

Mazda 3 Manuel Şanzıman Sorunu ve Çözümü

larnas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda 3 2004 1.6 manuel vites sahibiyim VAN da öğretmenim arabadan gürültülü ses geliyordu ama çekişinde bi değişim yoktu fark edemedim kullanmaya devam ettim   ama arada böyle takılır gibi oldu çok nadir zamanlarda fark edemedim gaza basınca gidiyordu en sonunda takılma tekleme arttı ve artık bi şeyler kırılır gibi tekliyor zorluyordu ve et çekme makinesine bi kutu cıvata atmışlar gibi gürültü geldi. Arabayı servise çektirdik

Nasıl tamir ettik onu anlatacağım çünkü benzer durumla karşılaşanlar için yol göstersin

Van sanayide tanımıyorum tesadüfen Nurs oto Bosh servise getirdim 

Fatih usta var burda şanzımanın 4. 5. Vites dişlisiyle bilye yatağı sıyırmış yaptırsak randıman vermeyebilir çıkma bulalım dedi

orjinal sıfırını 11bine ve 5bine buldum türkiyede ankara istanbul muğla adana bi çok yerde 1500 TL 2500 TL arası buldum çoğu aradığım 1250-1500 açılmış revizyondan geçmiştir o fiyata olmaz dedi. Ayrıca uzakta tanımadığınız birine para göndermekte tehlikeli. Tesadüfen internetten VEYSEL OTO ÖNER TAŞ USTAYA ulaştım diğer sitelerde de öner ustanın adını görmüştüm 

Öner ustayla 1750 TL açılmamış mazda 3 manuel şanzımana anlaştım ÖNER USTAYIda daha önceden tanımıyorum. Kardeşimi gönderdim A4 kağıda ÖNER usta el yazısıyla MAZDA 3 ŞANZIMAN KUSURLU ÇIKTIĞI TAKDİRDE ÖNER TAŞ KOŞULSUZ PARA İADESİNİ TAAHÜD EDER. Yazıp imzaladık faturada kesilecektir diye not düştük. Eski şanzımanı verdik ÖNER USTA 1750 TL açılmamış tertemiz şanzımanı hiçbir kargo bedeli ödemeden (giden ve gelen şanzımanlar dahil) VAN Nurs oto Bosh servise gönderdi geldiği gün FATİH USTA taktı şuan sessiz ve sorunsuz çalışmakta. 

Sonuç: Türkiye de nerden olursanız mazda parçası lazımsa 15 yıllık mazda yetkli servis geçmişi olan VEYSEL OTO dan ÖNER USTA (0 (532) 544 39 18) dan sorunsuz ve güvenle mazda sıfır ve çıkma parça isteyebilirsiniz

Van daki arkadaşlar için VAN Nurs oto Bosh servise FATİH USTA yı (0432 223 65 63) her marka araç için öneririm çok temiz güvenilir bir ustadır VAN Nurs oto Bosh servise şanzıman tamiri için sökme takma işçiliği 200 TL, 80 TL şanzıman yağı için verdim 

İKİ USTAYIDA GÖZÜ KAPALI TERCİH EDEBİLİRSİNİZ GÜVENİLİRDİR

image.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Mehmet Özdemir :

geçmiş olsun.. şanzıman değişimi için çok hesaplı çıkmışsınız işin içinden.

Sağolun. Evet çok daha yüksek bekliyordum ama öner ustayla vanda Fatih ustaya denk geldim yormadılar kötü birine denk gelsem 3000-3500₺ bulurdu sadece şanzıma birçok kişi 2500₺ dedi ve inmediler. Ama Öner usta dan memnunum adam temiz mal yolladı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Böyle güzel insanların olması sevindirici. Bu usta tavsiyelerinizi aşağıdaki dokümanımızda paylaşacağız.

Öner Usta zaten vardı ama telefon bilgileri eksikti , Fatih Usta'yı da biz ekleriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Burak :

Böyle güzel insanların olması sevindirici. Bu usta tavsiyelerinizi aşağıdaki dokümanımızda paylaşacağız.

Öner Usta zaten vardı ama telefon bilgileri eksikti , Fatih Usta'yı da biz ekleriz.

Nurs Oto Bosch Service vanda sanayinin içinde o derme çatma dükkanlar gibi olmayan özel dizayna sahip temiz geniş bir yer sanayinin arkasına düştüğü için pek fark edilmiyor diyebilirim ben tamamen tesadüfi buldum. ve yaptıkları işçilik karşılığında sözleşmeli garanti şartnamesi barındıran fatura kestiler araç tesliminde. 280tl böyle özel bir servise çok iyi derme çatma dükkanlar bundan fazla talep ediyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...