Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Araç Altından Sarkan Kablo (Hortum - Boru)

sametdemirdal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

fotograf da sarı ile işaretlediğim yerde alttan sarkan bir hortum benzeri birşey var

benzin hortumu

el freni 

vb ne olabilir? 

20160111085836.jpg

konu açarken error vermişti bi sürü konu açılmış kusura bakmayın diğerlerini birisi silebilir mi teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elektriksel bir bağlantı olabilir. En kısa sürede baktırın derim. Sağ tarafı kaldırıp altına girio bakabilirseniz netleşir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yarın sabah ilk işim gidip göstermek olacak çamura battık bugün o ara oldu birseyler herhalde teşekkürler herkese

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, sametdemirdal :

fotograf da sarı ile işaretlediğim yerde alttan sarkan bir hortum benzeri birşey var

benzin hortumu

el freni 

vb ne olabilir? 

20160111085836.jpg

konu açarken error vermişti bi sürü konu açılmış kusura bakmayın diğerlerini birisi silebilir mi teşekkürler

Aracınızda sonradan takılan arka park sensörü var mı? Kötü işçilik ise bu sarkmış olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sabah baktırdım el freniymiş, sağ sol iki tarafta da var arka tekerlerin icine dogru gidiyor boru kelepçesi tarzı plastik ince kelepçe ile tutturulmus o kırılınca bir taraf sarkmış bizim sanayicilerin olmazsa olmazı plastik kelepçe ile sabitlediler eskiden sağlam oldu :) herkese teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi forumlar

sametdemirdal tarafından düzenlendi
aynı mesaj 2 kere gelmiş
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...