Jump to content

İ-stop Kullanım Süreleriniz

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Doğru yere mi açtım bilmiyorum :) i-stop kullanım verilerimizi bu baslık altında toplayalım. Misal ben

4300km'de 3 saat 49dk'dayım.

8aa35dc6e602af2399ed3771e3dc36f6.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4.050 KM de iken 2 saat 35 dakikaydı. 

Ama benim en çok merak ettiğim İ-stop ekranlarından birisinde, ekranda çıkan ağaç simgesi ve yanındaki X işaretiydi , tahminimce i-stop kullanımı ile kurtarılan ağaç sayısını hesaplamak için konmuş manevi değeri olan bir sayaçtı , ben hiç sayı göremedim,  o ağaç işaretinin yanında sayı gören oldumu ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, GökayT :

4.050 KM de iken 2 saat 35 dakikaydı. 

Ama benim en çok merak ettiğim İ-stop ekranlarından birisinde, ekranda çıkan ağaç simgesi ve yanındaki X işaretiydi , tahminimce i-stop kullanımı ile kurtarılan ağaç sayısını hesaplamak için konmuş manevi değeri olan bir sayaçtı , ben hiç sayı göremedim,  o ağaç işaretinin yanında sayı gören oldumu ? 

sanırım i-stop ile 50km durunca 1 ağaç yapıyor. 

01.02.2016 at 20:44, Mehmet Özdemir :

Sıfır 

bu konuyu km konusu gibi anket mi yapsak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

aracım 6500km'de. 8 saatin üzerinde i-stop kullanımım var...

Ağaç grafiğinde de yanlış hatırlamıyorsam her 8 saat 40 dk kullanımda 1 ağaç kurtarılmış oluyordu... (yabancı bir forumda okumuştum)

Henüz 8 saat 40 dk yapamadım... Bakalım, göreceğiz...

Edit: 8 saat 40 dakika olayı yalan oldu. 8:40'ı geçtim ama hala bir ağaç kurtaramadım. Bir ağaç kurtardığımda bir edit daha yaparız =)

karantina tarafından düzenlendi
eklenti
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aracı ilk aldığımda o ağacın yanında 1 yazıyordu ve simge büyüktü. Aldıktan sonra sıfırladım o yüzden şimdi baya düşük gösteriyor. Benden önceki sahibi etkin kullanmış anlaşılan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...