Jump to content

Kalorifer Sorunu?

Guest _Akhan_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Küçülttüm ama siteye nerden yükleniyor onu bulamadım

Mesaj yanıtlarken altta ek seçenekler var.

Orada dosyaları teker teker ekleyebilirsin.

2. resim için (daha çok eklenti) ye basarsan bir satır daha açılır ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 yıl sonra ...

Arkadaşlar 1993 323 hb aracımın kalorifer ısıtması pek hoşuma gitmiyor bakımlarını felan yeni yaptırdım ama pek iyi ısıtmıyor bu araçlar böylemidir yoksa başka bi sıkıntısı olabilirmi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakım derken ne yaptırdınız?

Temizlettiniz'mi,benim başıma gelmişti kalorifer ısıtmıyordu (tazzikli)basınçlı suyla yıkadılar ve pul biber çıktı : ) zannedersen önceden su kaçağı vardı ve kaçağı tıkamak için pul biber atmışlar buda kaleriferin heryerini tıkamış ısıtmıyordu,yıkattırdıktan sonra sorun ortadan kalktı : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Kış ayları yaklaşmışken ve hazır Oğuzhan böyle bir konu açmışken hortlatmamak olmazdı... Çoğu üyenin işine yarayacaktır diye forumun dehlizlerinde kalmasına gönlüm razı gelmedi.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bari kış ayı bakımı ile alakalı bir makale yazsaydın, hortlatmış bırakmışsın. :)

Konuyu en baştan takip eden zaten kalorifer bakımını komple yapmış oluyor cancağızım...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Abiler bugün itibariyle mazdamın koloriferi ısıtıyor ön cam ve yan cam buğusundan kurtuldum..

Yapılan işlemler:

termostat değişimi

yeni kolorifer tesisatı tüp beyninden bağımsız

kolorifer peteği temizlenmesi basınçlı hortum yardımı ile ( içinden pul biber ve aşırı çamur çıktı)

ön yolcu tarafındaki kolorifer fanını dağıtıcı borulara bağlayan boru sabitlenmesi

:tey: :tey: :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...