Jump to content

1.Nesil Mazda 3 Şanzıman ya da Motordan Gelen Ses

Salih çetin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar otomotik 2006 3 hatcbak im var aracı ilk çaliştirdiğimda hareket ettikten sonra 20 km hızı geçince motor bölümünden bir tak lama sesi geliyo ve araç rahatlıyomuş  hissi veriyo tekrar durduğumda ve hareket ettiğimde bu ses yok ancak stop ettiğimde tekrar 20 km hıza gelince aynısını yapıyo  bilgisi yada başına gelen varmı acaba 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

- Aracınız otomatik vites mi ? Manuel vites mi ?

- Normal seyir halindeyken bu ses yok dimi ? Yani 20 km hızın üstüne çıktığınız anda bu ses yok. 0-20 Km hız aralığında bu ses geliyor sadece.

- Aracınızda Lpg var mı ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abs dsc devreye girme sesi olabilir. O ses gelmeden ani fren yapın bakalım abs devreye girecek mi. Tak gibi değil de daha kısık bir ses diye hatırlıyorum ben.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, İlhan :

- Aracınız otomatik vites mi ? Manuel vites mi ?

- Normal seyir halindeyken bu ses yok dimi ? Yani 20 km hızın üstüne çıktığınız anda bu ses yok. 0-20 Km hız aralığında bu ses geliyor sadece.

- Aracınızda Lpg var mı ? 

Aracım otomatik ilk çalştırdığımda harekete geçiyorum sıkıntı yok 20 km hızı geçince tak diye bir ses geliyo sanki araç rahatlıyo yada bişey devreden çıkıyo gibi ancak saha sonra hiç bi sıkıntı yok seyir halindeyken veya durup bidaha giderken ama stop ettiğimde tekrar hareket haline geçince 20 km yi geçtiğimde tekrar aynısını yapıyo bu ses sürekli değil 1 kere oluyo bitiyo ancak her stop edip çaliştrdığımda  aynısını yapıyo

2 saat önce, Mutlu Tekir :

Abs dsc devreye girme sesi olabilir. O ses gelmeden ani fren yapın bakalım abs devreye girecek mi. Tak gibi değil de daha kısık bir ses diye hatırlıyorum ben.

Aynen sesi anlatamadım dediğingin gibi sanki bişey devereye giriyo gibi bi ses

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...