Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Almalı mıyım ? Yoksa !

LastOttoman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

44 dakika önce, LastOttoman :

Merhaba site sakinleri bugün Mazda merser bayisine gittim iyi bir hanım abla karşıladı bir kaç soru sorduk ona tabi 2016 mazdaları ne zaman gelir diye filan faiz oranları kampanya filan sorduk power sense modeli için  abla da iyi niyetle başladı anlatmaya  mazda faiz oranlarını banka faiz oranlarını kampanya olmadığını ama ben sitesinde görmüştüm galiba kaçırdık kampanyayı  site kampanya yazısı söyle idi  neyse fiyat filan sorduk power için 85, power sense için 91 dedi ama benim bütçem şuan 70 en fazla

Mazda, bugün başlayan bir finans kampanyası ile, Mazda sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatlar sunuyor.

Finans Mazda kapsamında düzenlenen ve iki ay boyunca tüm Mazda modellerinde geçerli olan kampanya ile Mazda müşterileri için özel faiz oranları uygulanacak. 14.000 TL’ye 14 ay vade için %0 faizin uygulanacağı kampanyada 36 ay vadeli kredilerde,

• 20.000 TL için %0,85,
  • 25.000 TL için %0,93,
  • 30.000 TL için ise %0.98 faiz uygulanacak.

neyse kampanya keşke devam etsede alsak ama işte kampanya bitmiş 2016 yılı mazdalar makyajsız  geleceğini söyledi hanım abla söylentiler hurafe dedi şimdilik olan bu Mazda benim çağırmaz ise ben giderim zorla acaba ikinci elemi yönelsem diye sormuyor değilim kendime. İkinci el alma durumu olursa eğer  nereye götürmemi önerirsiniz ekspertiz için 

Bütçe 70 bin ve kredi çekmek istemiyorsanız 2.el bakılması mantıklı, nitekim ben 2. el aldım. Kredi ödemek istemediğim için 2.ele yöneldim, 70 bin hazırda var ve ayda 1.000 tl ödeyebilirse kaçırılmaması gereken bir kampanya, 5 ay öncede vardı bu olay ama ben 1.000 tl ödemeyi göze alamadım. E

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, LastOttoman :

neyse fiyat filan sorduk power için 85, power sense için 91 dedi ama benim bütçem şuan 70 en fazla

Hiç bayi indirimi yapılmadı mı? Bu fiyatlar zaten liste fiyatları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

53 dakika önce, LastOttoman :

onu yazmayı unuttum 3 bin lira da indirim söyledi

Teşekkür ederim. 4 bin Lira kadar indirim yakalanıyor galiba. Arabayı alırken Bayiyi biraz zorlamak lazım :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, LastOttoman :

valla onlar daha çok bizi zorluyor gibi geldi bana  ben aslında öncelikli oalrak faizsiz kredi imkanı istiyorum ama yok malesef 

O Mazda'nın tok satıcı olmasından kaynaklanıyor. Zaten kontejyanlı getiriyorlar satma dertleri yok galiba. Elin janjanlı markaları bile kredi imkanı sağlıyor ama Mazda sağ olsun pek uğraşmıyor maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birde 2016 yılı mazdaları gelecek sedanın otomotiği yok hb modelde otomotik olacak yazıyordu en iyisi 2014 ve 2015 yılı ama türkiye fiyataları baz alınırsa dizel mazda 3 100 bin liradan başlar bu gidişle  ben ikinci ele yönelsem daha mantıklı olur gibime geliyor faiz ödemektense ikinci el mantıklı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, LastOttoman :

birde 2016 yılı mazdaları gelecek sedanın otomotiği yok hb modelde otomotik olacak yazıyordu en iyisi 2014 ve 2015 yılı ama türkiye fiyataları baz alınırsa dizel mazda 3 100 bin liradan başlar bu gidişle  ben ikinci ele yönelsem daha mantıklı olur gibime geliyor faiz ödemektense ikinci el mantıklı

Hocam deme yahu.Ne demeye Sedan Otomatik getirtmiyorlar? Ben makyajlı Sedan otomatik bekliyorum yahu :( 

Bütün hayallerim suya doğru koşar adım gidiyor şu anda :( 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla onlar daha çok bizi zorluyor gibi geldi bana  ben aslında öncelikli oalrak faizsiz kredi imkanı istiyorum ama yok malesef 

İzmit bayisinde 0 faiz kampanyası vardı. Hala var mı bilmiyorum Sormak lazım. Dizel 3'ün ancak full modeli 100'ü geçer . Benim gibi Albaraka da deneyebilirsiniz. Abi valla faiz degil dediler ama tabi insanın içi pek rahat etmiyor . Biraz mecburiyetten girdim :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayda...Sağda solda okuduklarımı yanlış anlamadıysam yeni gelecek 2016 lar makyajlı olacaktı.Şu anda satılanlar 2015 modelmiş (2016 dada satılsa)

2017 için bir şey dedi mi bu bayan ? 2016 sonunda almaktansa 5-6 ay beklenip 2017 makyajlı alınabilir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şuan 2014 ve 2015 var dedi 2016 daha gelmedi bende makyajlı gelecek değilmi diye sorduğumda bir bakışı vardı beni dövecek  inanma dedi söylenti diye

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, LastOttoman :

şuan 2014 ve 2015 var dedi 2016 daha gelmedi bende makyajlı gelecek değilmi diye sorduğumda bir bakışı vardı beni dövecek  inanma dedi söylenti diye

Anladım.Demek ki bu konu arabalar Türkiye'ye girinceye kadar kesinleşmeyecek. Mazda Türkiye sağolsun adam gibi takvim açıklaması yapmıyor ki önümüzü görüp planlama yapalım.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Teknisyen :

Anladım.Demek ki bu konu arabalar Türkiye'ye girinceye kadar kesinleşmeyecek. Mazda Türkiye sağolsun adam gibi takvim açıklaması yapmıyor ki önümüzü görüp planlama yapalım.

Teşekkürler.

Kesinlikle katılıyorum Mx-5 için hiçbir bilgi yok ama Muğla Gören mazdaya araçlar gelmiş bile :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
07.04.2016 at 02:19, LastOttoman :

Herkese merhaba, Forum sakinleri bu aralar kafamı kurcalayan bir şeyler var, Skyactiv Mazda3 Power yada Power Sense  almak istiyorum, ailemin desteği ile  ama mazda sitesinde test sürüşü ve bilgi almak için kayıt yaptırdım ne arayan var ne soran. Sonra yine çevreme mazda almak istediğimi söylediğimde, satamazsın, piyasası yok,  parçası pahalı gibi sözler söyledi 10 kişiden 10' u da söyledi tabi mazda arabaları olmadığı için de olabilir sonuçta kulaktan dolma sözler. Ama bu mazda beni iki haftadır neden aramadı onu anlamış değilim arabamı satmak istemiyorlar yoksa, birde arkadaşlar mazda'nın en az arıza yapan araba olduğunu biliyorum, parça sorunlarında arıza yapmadığı için getirilmiyor diye araştırdım yazılarda, bu konu hakkında detaylı bilgi verir iseniz sevinirim . Aileme danıştığımda bana öncelikle parça fiyatları , ufak bir sıkıntıda parça sorunu yaşayıp yaşamayacağımı ve mazda servis olayını  sorduğunda hiç bir şey diyemedim,  beni mazda almaktan uzaklaştırmaya çalıştıklarını gördüm. Bu yüzden bu konu hakkında bana yardım etmenizi istiyorum. Mazda Skyactiv Mazda3 1.5 Parça konusunda ne gibi sıkıntılar yaşarım, fiyatları diğer firmalara göre nasıl bunlar benim için öncelik olarak ilk safhada. Eğer ki bu sorunları tamamlayamaz isem ikinci planım olarak, Toyota Corolla Premium modelini veya  Subaru SUV olarak XV düşünüyorum . Bu aralar arabayı aldım aldım  alamadım bizimkiler destekten vazgeçecek gibi görünüyor ve Peugeot  2008 al diyorlar. Bende 2008 istemediğimi söyledim ( çok biçimsiz bir araba hiç içim sinmedi)  ve mazda olmaz ise alternatifleri söyledim bu konuda gerçekten yardımınıza ihtiyacım var  şimdiden Teşekkürler.

Bende aynı soruları çok sordum gelin sizinle Mazda3 alalım indirim de alırız epey:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün olsa ben de Sense alırdım. Şunu diyeyim, kredi çekecekseniz ve ödeme süresi 3-4 seneyi bulacaksa Sense alın daha iyi. Ek aylık ödeme gayet komik kalıyor.

Ben hangi akla hizmet böyle düşünüp de Sense almadım hatırlamıyorum şu an. Ya bayii'de yoktu ya da bilmem ne. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4/16/2016 at 22:38, Teknisyen :

Hocam deme yahu.Ne demeye Sedan Otomatik getirtmiyorlar? Ben makyajlı Sedan otomatik bekliyorum yahu :( 

Bütün hayallerim suya doğru koşar adım gidiyor şu anda :( 

Sedan Otomatik dizel gelecek. Mazda Türkiye @Burak abiye ulaşmıştı bununla ilgili. 

Ayrıca makyaj bence 2017 ye kadar ancak olur ki öyle olmalı. 3 yılda makyaj 2-3 yıl sonra yeni kasa. 2019 da fuarda yeni kasayı görürüz inşallah.

Benzinli sıfır power 70 olsa, dizel de 85 olsa ne güzel olur. 2. ele devam bu sebeple.

Söylemeyi unuttum bayiler 3.000 takastan 2.000 kadar da cepten verebiliyor. bastırın biraz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...