Jump to content

Mazda3 LCD Ekran

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 170
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• halil_i

11

• emredeler

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bülent Abi hani beraber giricektik bu işe, ortalarda yokum diye silmişsin bakıyorum beni defterden... :)

Hayırlı olsun, maliyet, vs. bilgileri verirsen ben de yaptırmak istiyorum. 5 sayfa konuyu okumadım işte olduğum için, navigasyon olayını çözebildin mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent Abi hani beraber giricektik bu işe, ortalarda yokum diye silmişsin bakıyorum beni defterden... :)

Hayırlı olsun, maliyet, vs. bilgileri verirsen ben de yaptırmak istiyorum. 5 sayfa konuyu okumadım işte olduğum için, navigasyon olayını çözebildin mi?

Okanım senden ses gelmeyince İrfanda son anda beni yolda bırakınca  :D :D ben tek daldım bu işe, maliyetler değişken, ebayda eccük mesai harcaman gerenk detaylı olarak konusuruz ,navigasyon işini en sona bıraktım aslında orjinal mazda 3 navigasyon ekran ve vites yanındaki düğmeleri takım olarak alacaktım ebayda ucuza gitti lakin şunu ögrendin aracında bu zıkkımın tesisatı yok ve yaptıramıyorsun es kazara yaptırsanda dvd sadece data dvd si okuyor film vcd vs okumuyormuş bu yüzden işin şeklini azcık deiştirdim ilk planda alette geri kamerası,tv,dvd olacak daha sonra fiyatları çok deişken olan navilerden eklicem ona acelem yok daha ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bu haftabaşı öğrendiğim kadarıyla bu turbo, vs. işinin yapılması gereken yer Bursa'ymış maliyet açısından, ilgilenenlere duyrulur. Çok da meşhur bi usta varmış, isteyenlere onun ismini cismini de öğrenebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Valla bu haftabaşı öğrendiğim kadarıyla bu turbo, vs. işinin yapılması gereken yer Bursa'ymış maliyet açısından, ilgilenenlere duyrulur. Çok da meşhur bi usta varmış, isteyenlere onun ismini cismini de öğrenebilirim.

durdugun kabahat ören tabi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Guest uyumsuzelement

buyrun burdan yakın  :fiuw::tey:

mail attım üreticiye ama henüz cevap gelmedi...

ben 1 senedir cevap bekliom neredeyse, msn den sıkıştırdım herifi 1 ay uraştıktan sonra ama sonuç sana anlattıgım gibi birde bu arada bu aleti havada karada dövecek yeni bişi buldum ben :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Aha yine hortlamış bu konu :D Yaw o değilde bize bir film bile izletmedin o LCD de. Arabanın arkasını gördük durduk hep :D

hadi be  :2funny:

abi özellikleri falan harika ve dizayn (çizileri ısıklandırması vs) muhteşem 1250 dolar sadce daha ucuz nasıl alırım diye ugraşıyorum :D

Aha yine hortlamış bu konu :D Yaw o değilde bize bir film bile izletmedin o LCD de. Arabanın arkasını gördük durduk hep :D

geldinde seyretmemi dedik :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...