Jump to content

Mazda3 LCD Ekran

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 170
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• halil_i

11

• emredeler

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

Sanatçılar mı seyirciler mi ? :D

hepisi birden hatta birinde seyirciler arasında bende varım lakin o kalabalıkta bulamıyorum kendimi seyrederken :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

herkes davetli efendim,buyrun gelin dost meclisine   :tey:

abi sağol ama tükkan sahibine baksana hiç oralı olmuyor. sanki gelinmesini istemiyormuş gibi bir şekil var durumda :D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi sağol ama tükkan sahibine baksana hiç oralı olmuyor. sanki gelinmesini istemiyormuş gibi bir şekil var durumda :D:geyik:

yavlum bilen biliyor işte gelmek için davete gerenk yok bi senin gibi nazlı keller sorun yaratıyor yok davet edilmedik vs tarzında :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

yavlum bilen biliyor işte gelmek için davete gerenk yok bi senin gibi nazlı keller sorun yaratıyor yok davet edilmedik vs tarzında :D :D

maksat kıllık değil mi? :geyik::D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ekran cok güzelmiş.. Bülent Abi ninkinden iyi yani hic olmazsa ;D:D şaka bi tarafa bunu getirtebilsek cok iyi,, Bülent Abi bana aldırmadın ya Amerika dan, bahsettiğin ekran bu muydu??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ekran cok güzelmiş.. Bülent Abi ninkinden iyi yani hic olmazsa ;D:D şaka bi tarafa bunu getirtebilsek cok iyi,, Bülent Abi bana aldırmadın ya Amerika dan, bahsettiğin ekran bu muydu??

dediğim gibi bunun daha iyisini buldum,bendeki lcd aşırı sıcakta (çalışma sıcaklıgını geçince) soguyana dek problem çıkarıyor görüntüde ve bi ton eklenti takmak gerek yok harici dvd geri görüş bluetooth vs vs vs bu baktıklarımda her bişi var hatta hd yayında alabiliomuş yanlış anlamadıysam :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

gelemez o yemez onun keli

C.tesileri çalışıyoruz kardeşim.

Hem piyasada kriz var, bak 40 kişiyi çıkarttılar gözünün yaşına bile bakmadan :(

Adem taban halısı ayarlamaya çalışıyor bana, bulursa bir c.tesi izin alıp gelicem o tarafa ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Adem taban halısı ayarlamaya çalışıyor bana, bulursa bir c.tesi izin alıp gelicem o tarafa ;)

önceden haber verde kaybolalım ortadan :geyik::D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu adamları aylar önce buldum bende mail attım tık çıkmadı. ama bu adamlardan mal alıpta türkiyeye getiren bir çocukla görüştüm oda bana mazda 6 için olan ekranı 1500 ytl fiyat çekti,

ilan pasif durumda ama bilgi için veriyorum http://www.sahibinden.com/orjinal_mazda_6_mazda_3_tv_-_dvd_-_navigasyonWQQaXQQ9563541WQQpXQQdisplayitem

buyrun burdan yakın  :fiuw::tey:

mail attım üreticiye ama henüz cevap gelmedi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

aynı adamla bende görüştüm hatta msnimde ekli durumda , ortada mal yok parayı ödüyosun getiriyor lakin cihazın alış fiyatı 450-600 dolar arası hatta ben çoklu sayıda almaktan bahsettim adamda ticari kafa sıfır, fiyatta indirim yapmıyo bu fiyata(1500 ytl) aldıktan sonra bende getiririm

üreticiylede görüştüm onlardanda yanıt olumlu değil, çin den mal getiren arkadaşlara haber verdim ben bakacaklar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...