Jump to content

2012 Mazda 3 Mirai mi 2009 Mazda 6 Exclusive mi ?

Oytun

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim 2009 Mazda 6 Exclusive satılık sayın arkadaşlar

Mazda bilmeyenlere anlatamadığım için ilandan kaldırdım burda da bu kadar çok arayan olduğunu bilmiyordum B-) 

Merhaba araç hakkında biraz bilği verebilirmisiniz.Km,hasar,boya lpg gibi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
4 dakika önce, cavit63 :

Merhaba araç hakkında biraz bilği verebilirmisiniz.Km,hasar,boya lpg gibi.

Sağ tarafta sürtmeden dolayı yüzeysel boya var (fotoğrafları var) arka tampon ve çamurluk da boya var araçta değişen yok zavolli lpg var 97 binde

Başlık satılık araç ilanına döndü :-) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aa Cavit abi hoşgeldin farketmedim sen olduğunu [emoji4]

Avensis 1.8 aynı kasa hem götürüyor hem de MTV avantajı var. Mazdanın süspansiyon ona göre daha serttir. Sportif sürüşüyle öne çıkan bir araç sonuçta. Hakkında hayırlısı olsun. 2011 deki araç lpg uyumsuz. 2008-2010 arası 5 ileri otomatik. Düşük km bulabilirsen uzun yıllar sorunsuz kullanırsın.

Cavit bey merhaba, bu aralar ben de ayni ilanlara bakiyorum. Malum sitedeki RFN plakali aracsa bahsettiginuz, Exclusive yazmis ama degil gibi geldi bana zira AFS sistemli bi-xenon far yok aracta. Bunu pazarlikta kullanabilirsiniz diye dusundum. Bi-xenon olsa DSC OFF dugmesinin altinda AFS dugmesi de oluyor. Bu rakami genelde gercekten Exclusive olanlara yaziyorlar. Bu arac kmden epey kazaniyor.

Mayis sonuna kadar fiyati 49850'ye dusmus bir tane var bayiden ama 109.000kmde. 

Ben butce olarak bu kadar cikamayacagim icin 100.000 uzeri bakacagim. Benim de hastaligim bi-xenon olmasa sizin Avensisler de cok guzel. Hatta Mazda6'nin dynamic+ donanimlar var daha uygun fiyata. (Bu sefer kendimi biliyorum 1000-1500tl masraf edip aracin farlarini actirip bi- xenon yaptiracagim araca toplam verdigim rakam degismemis olacak ustune ustluk AFS olmayacak bir de far yikama ve otomatik yukseklik ayari olmadigindan muayenede hadi ampul degistir ;D uzun bir parantez oldu ama kapatiyorm tamam.) Hem dusuk km, hem daha genc araclar var fakat saniyorum Avensis'in en dolusunda da hadi bi-xenon ve AFS'den gectim kisalarda da xenon yok. Olsa Mazda6'ya gore buyuk ve hanta gorunuyor demeden bakilacak araclar. Simdi malum sitede tekrar baktim 2.0 premium donanimlarda bi-xenon var ama 2011 aracin da 2.0lt MTV'si evlere senlik :tey:

Hep soylemisimdir yine soyluyorum "İkinci el arac almak, kiz almaktan zor!"

Benim bir baska sorum olacak actigim konu ile alakali degil ancak merakima engel olamadim. Agir hasarli olan araclara kasko yapilamiyor diye okudum. Evet - hayir ya da dogru - yanlis seklinde kisacik bir cevap yeterlidir. Konutu dagitmak istemem.

İlğiniz için teşekkür ederim ilğilendiğim araç bu

303431376

Avensisde çok iyi araç fakat rampalarda maalesef 1.6 araç kasa ağır geldiğinden çabuk yığılıyor.Hele araçta 4 kişi oldunuzmu şahin bile sizi geçiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın bu söyleyeceğimi. Konu tam toparlandı diyoruz, hoop yine gündem değişiyor. :fiuw:

Malum bu konuyu sizlerden/bizlerden başkaları da takip ediyor. O yüzden mümkün olduğunca konu başlığına sadık kalalım. İlginize teşekkürler keyifli forumlar diliyorum.

Araç arıyor ve almak istiyorsanız forumda "Alınık" bölümüne ilan verebilirsiniz.

http://www.mazdaclubtr.com/forums/forum/191-alinik-otomobil/

Aynı keza satıyorsanız "Satılık" bölümüne ilan verebilirsiniz. (50 mesaj sınırı vardır)

http://www.mazdaclubtr.com/forums/forum/188-satilik-otomobil/

Bir otomobil araştırıyor soruyorsanız bu konumuzu kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, cavit63 :

İlğiniz için teşekkür ederim ilğilendiğim araç bu

303431376

Avensisde çok iyi araç fakat rampalarda maalesef 1.6 araç kasa ağır geldiğinden çabuk yığılıyor.Hele araçta 4 kişi oldunuzmu şahin bile sizi geçiyor.

Konuyu dağıtmamak adına özelden cevap verdim Cavşt bey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...