Jump to content

55 Bin Lira Bandında, 2016 Model Sıfır Araç Önerileriniz Nedir ?

ASencer

55 Bin Lira Bandında, 2016 Model Sıfır Araç Önerileriniz Nedir ?  

11 oy

1. 1. 55 Bin Lira Bandında, 2016 Model Sıfır Araç Önerileriniz Nedir ?

• Toyota Auris
      4
    • Seat Leon
      6
    • Seat İbiza ST
      1

Tavsiye Edilen Mesajlar

13 dakika önce, M.E.G :

Ben zaten 1.4 tsi act kullanıyorum abi 20 bin km oldu. Aşırı derecede memnunum. Bir ara passat konusunda da yazarım zaten. 2700 km yol yaptım bayramda 5.6 ortalama ile Erzurum' a döndüm ki 120 den aşağı hiç düşmedim klima full açık, bagaj full dolu, bir sürü yaylaya çık in, şehir içi gez falan mükemmeldi yakıtı. 

Bir de otomatik olsa çok güzel olur diyorum da Passat' ın DSG si 15 bin daha para istiyor :D 

Onun için hem performans hem yakıt ekonomisi hem de otomatik olsun dedin mi leon güzel bir tercih oluyor. FR + bakıyorum düşük km bulabilirsem alırım.

Leon'u oldum olası tasarım olarak çok beğenmişimdir. Abdullah'ın aklında İbiza varken, Leon'u ben soktum zaten. Madem Seat alacaksın, o zaman almışken Leon al demiştim...

Leon'da eski kasayı daha çok beğeniyordum.

Yeni kasa da çok güzel, çok şık, yakışıklı ve karizmatik.

Fakat kendine özgün o çizgisini kaybetti Leon. 

Şimdileri daha çok Vw Golf çizgileri taşıyor..

Leon'a dış tasarım konusunda lafım yok.

Ama iç kokpit konusunda biraz daha estetik olabilir. Yani daha böyle sürücüye yönelik bir kokpit sunabilirdi. Bu haliyle çok dümdüz geliyor bana. 

Ama ne olursa olsun avantajları çok fazla bir otomobil. Donanım konusunda zengin, yakıt konusunda cimri, performans konusunda tatmin edici..daha ne olsun. :)

Tekrar güle güle kullan kardeşim...

seat-leon-fr-3.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu benim arabalardan çok anlamadığım bir kez daha belli oldu.. birde kafa hep böyle çalışıyor. pek çok kez mutfaktan bahsederken banyo derim evde.. 

neyse ki anlayışlı insanlar var etrafımda :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

36 dakika önce, İlhan :

Leon'u oldum olası tasarım olarak çok beğenmişimdir. Abdullah'ın aklında İbiza varken, Leon'u ben soktum zaten. Madem Seat alacaksın, o zaman almışken Leon al demiştim...

Leon'da eski kasayı daha çok beğeniyordum.

Yeni kasa da çok güzel, çok şık, yakışıklı ve karizmatik.

Fakat kendine özgün o çizgisini kaybetti Leon. 

Şimdileri daha çok Vw Golf çizgileri taşıyor..

Leon'a dış tasarım konusunda lafım yok.

Ama iç kokpit konusunda biraz daha estetik olabilir. Yani daha böyle sürücüye yönelik bir kokpit sunabilirdi. Bu haliyle çok dümdüz geliyor bana. 

Ama ne olursa olsun avantajları çok fazla bir otomobil. Donanım konusunda zengin, yakıt konusunda cimri, performans konusunda tatmin edici..daha ne olsun. :)

Tekrar güle güle kullan kardeşim...

seat-leon-fr-3.jpg

Leon' un içini bende pek sevmiyorum ama zamanla alışmıştım :) 30 bin km civarı 1.2 tsi 105 bg kullanmıştım, her virajda sürekli esp nin devreye girmesi ve 6000 devirlerde kullandığında EPC ışığının yanıp 50 bg araç gibi kullanmam dışında bir sıkıntı çıkarmadı ki o aracı ben çok yoruyordum :)   

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...