Jump to content

İzmir'de güvenilir expertiz firması önerilerisi lazım...

Oytun

Tavsiye Edilen Mesajlar

Forumda bir kaç konu okuduktan sonra Mazda yetkili servislerinin expertiz yapmadığını yapanların da epey yüksek fiyat çektiğini öğrendim.

Bu durumda İzmir'de güvenilir expertiz raporu veren bir yer bilen var mıdır?

Yine forumdan okuduğum konuşarda geçen otorapor ve garonto'nun İzmir'de şubesi olmadığını öğrendim netten. Lütfen güvenilir bir expertiz firması öneriniz.

Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca merak ettiğim bir konu lpg'li araçlar için alırken kesin yaptırın denilen kompresyon testini expertiz firmaları yapar mı acaba? Yoksa bunun için servise mi gitmek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Oytun :

Forumda bir kaç konu okuduktan sonra Mazda yetkili servislerinin expertiz yapmadığını yapanların da epey yüksek fiyat çektiğini öğrendim.

Bu durumda İzmir'de güvenilir expertiz raporu veren bir yer bilen var mıdır?

Yine forumdan okuduğum konuşarda geçen otorapor ve garonto'nun İzmir'de şubesi olmadığını öğrendim netten. Lütfen güvenilir bir expertiz firması öneriniz.

Şimdiden teşekkürler.

Expertiz yapar mı bilmem ama..Yakın zamanda foruma üye olan İzmir'den Tosun usta var. Forumdan da bir iki arkadaş gidip memnun kaldıklarını dile getirmişlerdi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, İlhan :

Expertiz yapar mı bilmem ama..Yakın zamanda foruma üye olan İzmir'den Tosun usta var. Forumdan da bir iki arkadaş gidip memnun kaldıklarını dile getirmişlerdi. 

Arayıp soracağım artık yapacak birşey yok. Bir de Japon car servis yazılmış forumda web sitelerinde  "Arıza tespiti ve performans ölçümleri için bilgisayar destekli test sistemimiz yardımıyla, diagnose ve optimizasyon işlemlerinizi yapıyoruz." yazmışlar olmadı bir de onları arayacağım. 

Araç lpgli olduğundan expertiz kadar kompresyon testi de önemli...

Ankara'da olup İzmir'de araç bulmanın handikaplarını yaşayacağım başka şansım yok. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba. Alacağıniz arac hayirli olsun icinize siner insaAllah. Arkadasa danistim ekspertizlerin hepsi standart seylere bakar dedi. Arkadasin bu yorumuna istinaden fiat firmasinin araclarinin satıldığı yerde otoeksper var. Türkiye genelinde olduğu icin guvenilebilir diye düşünüyorum. Servis de izmir YENI var gaziemirde. Lakin usta icin yorum yapamicam. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.08.2016 at 16:45, Dagiki :

Merhaba. Alacağıniz arac hayirli olsun icinize siner insaAllah. Arkadasa danistim ekspertizlerin hepsi standart seylere bakar dedi. Arkadasin bu yorumuna istinaden fiat firmasinin araclarinin satıldığı yerde otoeksper var. Türkiye genelinde olduğu icin guvenilebilir diye düşünüyorum. Servis de izmir YENI var gaziemirde. Lakin usta icin yorum yapamicam. 

Teşekkür ederim. ilginize. Bütçem dahilinde araç bakmaya devam ediyorum. Mazda'nın şasi numarası gelmediği için henüz o iş beklemede kaldı şimdilik.

Hayırlısı deyip arayışımı sürdürüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Oytun :

Teşekkür ederim. ilginize. Bütçem dahilinde araç bakmaya devam ediyorum. Mazda'nın şasi numarası gelmediği için henüz o iş beklemede kaldı şimdilik.

Hayırlısı deyip arayışımı sürdürüyorum.

Rica ederim.Başka bir arkadaşım da gaziemir bölgesinde dynamous expertizi önerdi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

92 model GE 626 sahibiyim. Bakımlarımı Tosun Usta'da yaptırıyorum. Çok memnunum. Başka yere asla elletmem aracımı. Fakat expertiz işini ne derece yapar bilemiyorum. Alacağınız aracın modeli de önemli. İsterseniz bir arayıp bilgi alabilirsiniz Tosun Usta'dan. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

İlgilenen herkese teşekkür ederim. Zira Istanbul'da başka bir araç denk geldi ufak bir araştırma ve bir arkadaşımın benim için aracı gidip görmesi sonucu ibreler bu araca döndü.
Ayrıca İzmir Yeni Servis'i aradım geçen hafta satıcı parçaların hepsini oradan alıp ustasında taktirdigini söylemişti. Telefonu açan servis yetkilisi araçta çok değişen olduğunu uzun süreli bir kullanıcı için çok uygun bir araç olmayacağını söyledi. Nedense yanlı bir yaklaşım olduğunu hissettiğimi söylemeden geçemeyeceğim.
Tekrar teşekkürler.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...