Jump to content

Mazda 3 veya 6 arıyorum

MayKi

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhabalar,

Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi düşük kilometrede ve yaşta (2011 2012) ikinci el Mazda 3 veya 6 arıyorum fakat 2. el olmasından ötürü korkularımda var. Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.

Bu araçlarda kronik sorun var mı?

Otomatik şanzumanlar nasıldır sorunsuz mudur?

1.6 dizellerin yakıt tüketimi nasıldır.

2.0 motor lpg performansı nasıldır.

Birazdan internette bulduğum ilanları sizlerle paylaşıp yorumlarınızı almak istiyorum. Bu arada elimde 2000 model europe 1.6 RTE var isteyen olursa verebilirim :2funny:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-hatasiz-31000-km-de-mazda-3-impressive-2013-mys-cikis-319351425/detay bu araç için lpg taktırsam sorun yaratır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-orjinal-hatasiz-servisli-bakimli-sinifin-en-dolusu-full-plus-full-331942096/detay

bu araçlar hakkındaki yorumlarınızı öğrenebilirmiyim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kronik sorun yok denebilir sadece lpg taktırırsanız supap kapaklarında değişim gerektirir o da pahalı bir işlem değildir. Otomatik şanzımanı bulabileceğiniz en sorunsuzlardan biridir.  Genellersek;

*Avantajları  

İmpressive donanımı bir çok üst segmentte dahi bulamayacağınız doluluktadır. 

Genel olarak sorunsuz ve kaliteli bir araçtır.

Söylenenlerin aksine parça ve bakım masrafları düşüktür.

Yol tutuşu ve güvenlik konularında üst düzeydir.

*Dezavantajları

Şanzuman 4 ileri olmakla birlikte seri değildir.

Motor performansı tatmin etmez seri bir araç değildir sadece uzun yolda tatmin eder.

Yakıt konusunda çok cömerttir şehir içi 9lt/100km şehir dışı 7lt/100km altına düşmek çok zordur.

Her Mazda gibi 2. eli çok hızlı elinizden çıkartamayabilirsiniz. Piyasada çok rağbet gören bir araç değildir fakat doğru rakama temiz bir araba da çok beklemez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar,

Mazda 3    1,6 dizel 2010-2012 kasalarında otomatik vites mevcut değil. Dizel manuel derseniz benim aracım İlan No  323488051 inceleyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...