Jump to content

2017 Mazda 6 Eylül Sonunda Türkiye'de

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

3 dakika önce, zealot :

onun bize gelmesi 2019 u bulur  =( 

Haberin başını oku ;) Şu vakitlerde gelmiş olması lazım. Çok uzun sürmez test etmemiz ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, zealot :

ya o önden çekiş diye patinaja düşüo filan,,

bir de japonlar 1-2-3 ü uzun tutmuşlar..

bir de zf 8 ileri nin maşallahı var.. 

165 hp yi yabana atmayınnn 

@Burak alamadı ki mazda türkiyeden   bi "mazda 6"   deneyelim...

mx5 ile   418i ve 316i  yi ayıklamıştık =p

Yokuş aşağı olacak ki o hızları görsün :D 150 bg olupta önden çekiş daha performanslı otomobiller biliyorum abi :) yaşça benden çok çok büyüksün hatta dedem de büyüksün :D daha iyi bilirsin ama  var yani hakkını daha iyi verebilen araçlar :)

Yapın bi test zevkle izleyelim :) @zealot @Burak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

manuel mazda 6  2.0   165   pek yok   ve   avrupada 2.0 benzinli skyactiv   =  hep mazda 3 ler de kullanılıyor. .  manuel 165 olanının videolarına baktım..  pittbull gibi ;D

skyactiv mazda 6 bulamıoz ama >   ilk fırsatta  150 hp  passat bulup,  benim rahmetliyle  "deniz seviyesinde"  saldıracam..  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, zealot :

manuel mazda 6  2.0   165   pek yok   ve   avrupada 2.0 benzinli skyactiv   =  hep mazda 3 ler de kullanılıyor. .  manuel 165 olanının videolarına baktım..  pittbull gibi ;D

skyactiv mazda 6 bulamıoz ama >   ilk fırsatta  150 hp  passat bulup,  benim rahmetliyle  "deniz seviyesinde"  saldıracam..  

Hiç şansın yok deneme bence. İlla passata gerek yok leon fr 140 ile kafa kafaya gidiyorum. 200 den sonra geçiyorum onunla da deneyebilirsin :) hatta ilk önce yeni kasa c180 ile dene bence :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu hız videolarını buraya koymak mantıklı ve doğru bir iş mi?  Yanlış yapıyorsunuz birde üzerine bu yanlışın reklamını yapıyorsunuz. Sizi izleyip bu yanlışa ortak olan birinin başına bir şey gelse yada birinin başına bir şey getirse vicdani yükümlülük duyacak mısınız?

Yapmayın arkadaşlar.Sadece kendi hayatınızla değil insanların hayatı ile de oynuyorsunuz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Teknisyen :

Bu hız videolarını buraya koymak mantıklı ve doğru bir iş mi?  Yanlış yapıyorsunuz birde üzerine bu yanlışın reklamını yapıyorsunuz. Sizi izleyip bu yanlışa ortak olan birinin başına bir şey gelse yada birinin başına bir şey getirse vicdani yükümlülük duyacak mısınız?

Yapmayın arkadaşlar.Sadece kendi hayatınızla değil insanların hayatı ile de oynuyorsunuz.

Aklı başında insanlarsınız trafikte nerede nasıl davranılacağını bilmiyorsanız hiç vicdan azabı duymam, başkasının hayatını buradan bir fotoğrafla kimse etkileyemez. Buraya koyulan nerede ve nasıl yapıldığı (trafiğe kapalı alan, pist v.b)  bilinmeyen bir fotoğraftan haz alıp gidip hız yapacaksanız buyrun gidin yapın. Bir fotoğraftan etkilenen bir insan için; Otomobil yarışlarını da izlemeyin, dergileri de okumayın, test yapan ( otopark, otomobil dünyam v.b ) arkadaşların videolarını da izlemeyin. Etkilenir gider aynısını yaparsınız. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araba 1.6 dizel otomatik gelsydi TR ye mersonun c200 bluteck de dahil olmak üzere tüm D segmenti dizellere rakip olurdu ve çoğunun tahtını sallardı.

8 saat önce, M.E.G :

Kadranın yetmez aga :D hemen hemen aynı devirlerdeyiz :)

Bknz >>

IMG-20160929-WA0001.jpg

İkinci  resimdeki araba hararet ediyor. 

9 saat önce, zealot :

gerekirse motoru yakarım. yinede VAG-  geçemez 

bknz >> 

WhatsApp Image 2016-09-29 at 23.25.34.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, NoooFearrrr :

Bu araba 1.6 dizel otomatik gelsydi TR ye mersonun c200 bluteck de dahil olmak üzere tüm D segmenti dizellere rakip olurdu ve çoğunun tahtını sallardı.

İkinci  resimdeki araba hararet ediyor. 

Ben uyardım abi o kadar zorlama motoru yakarsın diye dinlemedi beni :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, M.E.G :

Aklı başında insanlarsınız trafikte nerede nasıl davranılacağını bilmiyorsanız hiç vicdan azabı duymam, başkasının hayatını buradan bir fotoğrafla kimse etkileyemez. Buraya koyulan nerede ve nasıl yapıldığı (trafiğe kapalı alan, pist v.b)  bilinmeyen bir fotoğraftan haz alıp gidip hız yapacaksanız buyrun gidin yapın. Bir fotoğraftan etkilenen bir insan için; Otomobil yarışlarını da izlemeyin, dergileri de okumayın, test yapan ( otopark, otomobil dünyam v.b ) arkadaşların videolarını da izlemeyin. Etkilenir gider aynısını yaparsınız. 

Sondan başlamak gerekirse dediğiniz test yapan arkadaşları da izlemiyorum otomobil dergisi de almıyorum.Etkilenme şansım o açıdan yok.

ikincisi ne derseniz deyin kendinizi nasıl avutursanız avutun yaptığınız bir yanlış bunu marifetmiş gibi sunmak ayrı bir yanlış.Bu hızda yapacağınız bir kaza yüzünden kendi canınızı ve başkalarının canını hiçe sayıp kimseye kötü örnek olmuyorum demek ise ayrı bir abeslik.

Yanlış arkadaşım yaptığınız.Forumda /forumlarda reklam etmeniz marifetmiş gibi anlatmanız bundan gurur duymanız yanlış.Zaten yanlış olmadığına inanmasanız bu tür bir eleştiriye böyle alakasız cevap vermezdiniz.

Ben üzerime düşeni yapıp sizi uyarayım gerisi sizin bileceğiniz iş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29.09.2016 at 21:53, 67bulent1976 :

2017 yılında gelir düşük motorlu Mazda6 ve Cx5 ler

Vallahi Bülent hocam 2012 yılından beri;

Bu yıl..

Yıl sonuna doğru..

Önümüzdeki yıl

Diye diye 5 yılı bitirdik. Halen daha düşük hacimli Cx-5 ve Mazda 6 bekliyo-rum/ruz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, İlhan :

Vallahi Bülent hocam 2012 yılından beri;

Bu yıl..

Yıl sonuna doğru..

Önümüzdeki yıl

Diye diye 5 yılı bitirdik. Halen daha düşük hacimli Cx-5 ve Mazda 6 bekliyo-rum/ruz. 

Ben beklemiyorum. Çünkü gelmeyeceğini Mazda'yı takip eden herkes bilir. Bülent temennisinin zirvesinde olduğundan, kendi de inanmaya başlamış. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Gökhan :
Ben beklemiyorum. Çünkü gelmeyeceğini Mazda'yı takip eden herkes bilir. Bülent temennisinin zirvesinde olduğundan, kendi de inanmaya başlamış. [emoji3]

Vallahi ben normalde aracımı satacaktım biliyorsun az çok @Gökhan abi.
@67bulent1976 hocamın dediğinden beri hususi bekliyorum bu modelleri.
Bak paramı bile o asırdan ayırdım. :)

IMG_1060.JPG

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazı konulara olan şerhleri belirtmek gerek.

1. 1,5 ve 1.6, Mazda 6 CX-5 gelecek demiş tarih belirtmemiş, şu tarihte gelecek dememiş, ucu açık ( yazıdan anlaşılan o)

2. 30.02.2012,konunun konuşulup, yazıya bağlanıp, imza altına alındığı tarihi gösteriyor  ( yazıdan anlaşılan o)

3. Tarih bugün dahi yazılmış olabilir ( yazıdan anlaşılan o)

bu tarz durumlarda,  tiraj bakımından yüksek, ulusal gazete (o günün tarihini gösterir vaziyette) ile yazı yan yana getirilmeli.

4. imza kimin ?

5. Eğer @İlhan sana aitse ? Direkt o yazıyı çöpe at (kendi kendine yazmışsın derim) ( Bülent hocam ... dedi cümlesinden sana ait olduğu anlaşılıyor)

6. Eğer Bülent Hoca' ya aitse ( Bülent hoca kim bu arada ?) metin yanlış

7. İmza kime ait olursa olsun muteber bir imza değil ( isim ve soy ismin el yazısı ile yazılmasından oluşur imza)

Dış ses ; Bir de bir konuya muhalefet etme ya

8. Eğer olur da 1.5 veya 1.6 gelirse o paralar ne olacak ? :fiuw:

9. Maliyet muhasebesi uzmanı olarak mutlaka paralar için uygun bir yer bulacaksındır.

1 saat önce, Gökhan :

Ben beklemiyorum. Çünkü gelmeyeceğini Mazda'yı takip eden herkes bilir. Bülent temennisinin zirvesinde olduğundan, kendi de inanmaya başlamış. :D

10.  Gökhan bey' i özellikle merak ediyorum. Ne diyecek acaba

" Çünkü gelmeyeceğini Mazda' yı takip eden herkes bilir dedim. Eeeee ben de Mazdayı takip etmiyorum ki "

der mi?

Gökhan bey, beni biliyorsunuz artık,lütfen kızmayınız...şekerinize, tansiyonunuza iyi gelmez :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...