Jump to content

Mazda 626 Bagaj İçindeki Boş Soket

muratakv
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar 1990 m0del 626 aracımın bagajın içinde (plakalıgın arka kısmına düşen )yerde orjinal 4 pinli soket var.ne işe yaradığınıbilen varmı.Boşta durmakta

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Mazdalar elektriksel kablolama konusunda standart davranıyor benim arac 91 626 yolcu ve sürücü koltuğu altında emniyet kemeri kablo soketleri var eğer resim var ise workshop dosyalarından bakabiliriz büyük ihtimalle sis farı soketleridir. önde far motoru kablo soketleri bile var 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bizim modellerde arkada sis farı yok diye biliyorum. Öyle olsa içerde açmak için düğmesi olmazmıydı? En güzeli fotoğraflamak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

05.11.2016 at 09:10, Bullbaba :

Bizim modellerde arkada sis farı yok diye biliyorum. Öyle olsa içerde açmak için düğmesi olmazmıydı? En güzeli fotoğraflamak.

Elektriksel standarttan dolayı çok fazla kablo var aslında çok özellikli çok aksesuarlı bir araç fakat bunları %70 i Türkiye ye gelen araçlarda yok bu tüm marka ve modeller için geçerli tabii

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Oziyal :

Elektriksel standarttan dolayı çok fazla kablo var aslında çok özellikli çok aksesuarlı bir araç fakat bunları %70 i Türkiye ye gelen araçlarda yok bu tüm marka ve modeller için geçerli tabii

Aslında bir şekilde arka sis farına kavuşsak siper olurdu. Bazen çok lazım oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, Bullbaba :

Aslında bir şekilde arka sis farına kavuşsak siper olurdu. Bazen çok lazım oluyor.

GD kasa elektriksel şemalarda rear fog lights bilgisi car kablo da geldiği için aslında eklenebilir bence

GD Headlight circuit diagram.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...