Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Tavan Lambası

musa-kağan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar. benim ufaklık tavan lambasının açma kapama düğmesini kırdı şimdi araba kapıları açınca otomatik olarak tavan lambaları yanmıyor.düğme işlevini görmüyor araştırdım hiçbir çözüm bulamadım .ne yapablirim. araç 2010 mazda 3 imressive

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla hocam nette biraz araştırma yaptım ancak o düğme tek başına yedek parça olarak geçmiyor anladığım kadarıyla. Baktığım heryerde o çerçevenin tamamı yedek parça olarak çıkıyor. Sizin işi ancak servis çözebilir gibi geliyor bana ama onlarda bile bu parçan stok olmayabilir. En son çareniz çıkmacılar gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, musa-kağan :

merhaba arkadaşlar. benim ufaklık tavan lambasının açma kapama düğmesini kırdı şimdi araba kapıları açınca otomatik olarak tavan lambaları yanmıyor.düğme işlevini görmüyor araştırdım hiçbir çözüm bulamadım .ne yapablirim. araç 2010 mazda 3 imressive

Kırılan parçayı yapıştırsanız iş görebilir 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O parçayı söküp parçalayacaksınız. Anahtarın olduğu parçanın altındaki metal kaymış olabilir, yapamayacağınızı düşünüyorsanız iyi bir elektrikçi yapabilir belki.

Düğmenin altındaki o boşluklu parçayı tornavidayla ittirince de mi çalışmıyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman düğmenin altındaki metal çıkmıştır yerinden o parçayı alıp evde düğmeyi çıkarıp altına erişmeye çalışın dediğim gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Yanlış hatırlamıyorsam şu aralar yetkili serviste 3 yaş üstü araçlar için 16 şubata kadar  %20 yedek parça ve işçilik indirimi var bence bir fiyat alın bakalım ne diyecekler sonuçta orjinal parça almış olursunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, NoooFearrrr :

Yanlış hatırlamıyorsam şu aralar yetkili serviste 3 yaş üstü araçlar için 16 şubata kadar  %20 yedek parça ve işçilik indirimi var bence bir fiyat alın bakalım ne diyecekler sonuçta orjinal parça almış olursunuz.

1000 lira civarı orijinali. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında o parça sökülüp, el becerisi ile işlevsel bir düğme tasarlanabilir. Biraz hobi işi, elektronikçiler, (eski tv, radyo  tamircileri) size yardımcı olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Renegade :

Aslında o parça sökülüp, el becerisi ile işlevsel bir düğme tasarlanabilir. Biraz hobi işi, elektronikçiler, (eski tv, radyo  tamircileri) size yardımcı olabilir.

Benzer bi düğme bulabilsem yapacam da bulamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, tansu87 :

1000 lira civarı orijinali. 

Çok uçuk bir rakam , verilemez o kadar para gene en mantıklısı tamir etmek veya çıkma almak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, NoooFearrrr :

Çok uçuk bir rakam , verilemez o kadar para gene en mantıklısı tamir etmek veya çıkma almak.

Adam çıkmayı bile 500’den aşağı vermiyor ki. Çin malı olan da 500. Sunrooflusu. 

Tamir en iyi seçenek de çeşitli düğmeler satan bir mağaza bulamadım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Varsa bir sıkıntı gerçekten düğmelerinizde orjinale o kadar bayılasıya kadar, 2. El çıkma alasıya kadar aliexpressten sıfırını alırdım. Varsayın 1 yıllık bakım parası. Öyle bozuk durmasından iyidir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Mutlu Tekir :

Varsa bir sıkıntı gerçekten düğmelerinizde orjinale o kadar bayılasıya kadar, 2. El çıkma alasıya kadar aliexpressten sıfırını alırdım. Varsayın 1 yıllık bakım parası. Öyle bozuk durmasından iyidir. 

Sadece aç kapa düğmesi kırık. Gittim elektrikçiye. Söktü. Dedim kapı açılınca yansın. Kapanınca kapansın diye ayarla, kalsın öyle. Yaptı. Sürerken açmak için lambanın kendi düğmesiyle de açılıyor zaten. 

Diğer sıkıntı sağ kapıyı açınca da sadece sol lamba yanıyor. Bununla ilgili başlığı okumuştum. Röle mi değişmişti ama o da sorun değil valla. Aliexpresste görünce paylaşayım dedim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...