Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Tavan Lambası

musa-kağan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arka tavan lambasi yanmiyordu. 

Buyuk bir hata yaparak lambayla ilgilenmeye karar verdim ve elektrikciye goturdum. 

Adam ampul ve sigortayi denedi, sorun iceriden dedi. Lambayi komple yerinden cikardi. Icerideki plastik resmen yanmisti. Bayagi sariydi. 

Biseyler yapti. Temassizlik olan yeri buldu. Dugmede bir sorun varmis meger. 

Fakat lambayi yerine geri takamadik. Lambayi once tavan dosemesine takmislar, sonra dosemeyi araca monte etmisler.

Iceride tavanla doseme arasinda bir plastik parca var. Lambanin klipsleri o plastik parcaya gecmeli. Ama parca sabit olmadigi icin lambayi takamadik. Oyle biraktik tavani : (

Demem o ki, tavan lambaniz yanmiyorsa tamire calismayin. Birakin oyle kalsin. 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, Lupara :

Arka tavan lambasi yanmiyordu. 

Buyuk bir hata yaparak lambayla ilgilenmeye karar verdim ve elektrikciye goturdum. 

Adam ampul ve sigortayi denedi, sorun iceriden dedi. Lambayi komple yerinden cikardi. Icerideki plastik resmen yanmisti. Bayagi sariydi. 

Biseyler yapti. Temassizlik olan yeri buldu. Dugmede bir sorun varmis meger. 

Fakat lambayi yerine geri takamadik. Lambayi once tavan dosemesine takmislar, sonra dosemeyi araca monte etmisler.

Iceride tavanla doseme arasinda bir plastik parca var. Lambanin klipsleri o plastik parcaya gecmeli. Ama parca sabit olmadigi icin lambayi takamadik. Oyle biraktik tavani : (

Demem o ki, tavan lambaniz yanmiyorsa tamire calismayin. Birakin oyle kalsin. 

Montajı biraz uğraştıcı ama imkansız değil.
Tavan lambasını söküp içine smd ledlerden dizgi yaptığım plakayı montajlamıştım.  Gövdesini yerinden söküp ledlerin olduğu plakayı gövde içine sabitledikten sonra gövdeyi yerine oturtmak uğraştırdı. Hatta sonradan soğuk beyaz içeride göz yorduğu için 4500 Kelvinlik ledlerle değişim için tekrar söküp taktım.
Biraz uğraştırır, ama takılır. Biraz sabır ve uğraş istiyor sadece.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, ibrasoft :

Montajı biraz uğraştıcı ama imkansız değil.
Tavan lambasını söküp içine smd ledlerden dizgi yaptığım plakayı montajlamıştım.  Gövdesini yerinden söküp ledlerin olduğu plakayı gövde içine sabitledikten sonra gövdeyi yerine oturtmak uğraştırdı. Hatta sonradan soğuk beyaz içeride göz yorduğu için 4500 Kelvinlik ledlerle değişim için tekrar söküp taktım.
Biraz uğraştırır, ama takılır. Biraz sabır ve uğraş istiyor sadece.

Ilginize tesekkurler. Yerine taktim zaten. Ama mazdaya yakismayan bir tasarim olmus. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...