Jump to content

1.Nesil Mazda 3 Cam Motoru Dişlisi Değişimi

Serdar Ç.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba;

Birçok Mazda araçta yaşanan cam motoru arızasını bende yaşadım. Servislerin ve tamircilerin (bence) yüksek fiyat istediklerinden ve kendim böyle işleri yapmayı sevdiğimden dolayı cam motoru dişlisini kendim değiştirdim.

Bu değişimi de video çekerek sizlerle ve tüm Mazda kullanıcıları ile paylaşıyorum.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim @Mehmet Özdemir hiç zorlanmadım :D  siparişi verdim ertesi gün geldi. Dişli satın alma linki aşağıda;

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/motor-ic-dislisi-mazda-3-5-6-cx7-cx9-rx8-241471356

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

böyle parçaları bulabilmek ne kadar güzel şey. mazda'ya da her modelinde aynı dişliyi kullandığı için teşekkür etmek gerekir. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler @nazarterzi abi. Yalnız teknik bir sıkıntıdan motorun montaj videosunu çekemedim. Şöyle bir bilgi vereyim;

Motoru tekrar yerine takarken motordaki dişli ile kapı içindeki mekanızmanın dişlisini birbirine oturtmak gerekiyor. Bunu yaparkende kapı içindeki cam telinin takılı olduğu mekanizma içeri kaçabiliyor.

Böyle bir durumla karşılaşırsanız kapının iç plastik döşemesinin sol üstteki 2-3 vidayı söküp elinizi döşemenin içine sokup mekanizmayı arkadan destekleyip motoru montaj yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Perşembe gecesi linkten 4 adet sipariş vermiştim cumartesi sabah geldi. bu işlere meraklı emekli bi abi var ona videoyu izlettim 1 saat içinde iki kapıyıda dişlilerini değiştirdik. aynı 2 diş kırık çıktı. paylaşimın için tekrar teşekkürler.Allah razı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, nazarterzi :

Perşembe gecesi linkten 4 adet sipariş vermiştim cumartesi sabah geldi. bu işlere meraklı emekli bi abi var ona videoyu izlettim 1 saat içinde iki kapıyıda dişlilerini değiştirdik. aynı 2 diş kırık çıktı. paylaşimın için tekrar teşekkürler.Allah razı olsun.

Allah hepimizden razı olsun abi :) Paylaşımın işe yaradığını görmek beni mutlu eder.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...