Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Power Sense Donanımda Neden Düz Vites Yok

undisputed34
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Power . power sense almak isterken reflex almak zorunda kaldim. Sebebi ise düz olmamasi.neden power.power sense paketlerde düz vites yok merak ediyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, undisputed34 :

Power . power sense almak isterken reflex almak zorunda kaldim. Sebebi ise düz olmamasi.neden power.power sense paketlerde düz vites yok merak ediyorum 

- Birinci gerekçe Mazda Türkiye ülkemize getirmediği için olabilir.

- İkinci gerekçe Mazda Power donanımda manuelini üretmediği için olabilir.

Ama Mazda bazı modellerinde siparişle özel araç getirtebiliyorsun. 

Örneğin 2.2 Dizel Mazda 6 AWD

Sonra 2.0 MX-5

Bu modelleri özel siparişle getirtebiliyorsun. Araç alırken bayiye böyle bir istekte bulunsaydın, belki yardımcı olurlardı..Tabi üretilmiş böyle bir araç varsa...

Not: Konu başlığını mesaj içeriğine göre yeniden düzenledim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazi videolarda gormustum düz vites vardi yurt disinda.turkiye versiyonlarinda yok power power sense paketlerde.bu soruyu sordum ama cevap olarak turkiye versiyonlar böyle denildi. Ama düz vites olsaydi keske neyse ki mazdasiz kalmadik ☺

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güya "otomatik vites konforu" sunmak diye düşüyorum. belki de diger ülkelerde vardır bilemiyorum ama düşük hacimli otomobillerde otomatik vites bir zulüm. 

öyle ahım sahım bi otomatik vites deneyimim yok 2014 fiesta 1.6 ve 2015 clio 1.2 kullandım. kafayı yememek elde degil. hele o lag, sonra vites kafa karisikligi falan deli eder adamı bir süre sonra.

ha deseniz ki soyle bi 3.0 bmw kullan da gör ona bisey diyemem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, undisputed34 :

Bazi videolarda gormustum düz vites vardi yurt disinda.turkiye versiyonlarinda yok power power sense paketlerde.bu soruyu sordum ama cevap olarak turkiye versiyonlar böyle denildi. Ama düz vites olsaydi keske neyse ki mazdasiz kalmadik ☺

Ben açıkçası var mı yok mu emin değilim. Yukarıda da zaten olabilir şeklinde yazım.

Bu arada senin yurt dışında gördüklerin 2.0 ve üzeri Mazda 3'ler olabilir mi ?

@Canuck abimiz y.dışından..Kendisi belki bu konuda bilgi sahibidir..Etiketi gördüğünde yanıt verecektir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben otomatik versiyonu kullandim ama güc olarak zayif kaliyor benim istedigimi veremedi düz vites aldim bu güzel 120 hp beni cok tatmin etmesede memnunum hem yakit ekonomisi daba iyi oluyor 

undisputed34 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, İlhan :

Ben açıkçası var mı yok mu emin değilim. Yukarıda da zaten olabilir şeklinde yazım.

@Canuck abimiz y.dışından..Kendisi belki bu konuda bilgi sahibidir..Etiketi gördüğünde yanıt verecektir..

Birde sanruf lu versinyonlar turkiye de yok. Insallah düz vites ve sanruf 2017 makyajli kasalarda olur.motor hacimleri  icin tam emin degilim ama benzinli versiyonlardi düz vites di 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 hours ago, İlhan said:

Evet Ilhan burada duz vites var. Burada 3 donanimda satiliyor: GX, GS ve GT isimleri ile. GX ve GS 2 litre - 155HP. En ust donanim olan GT ise 2.5 litre - 180HP (Mazda 6'da ki motorun aynisi). GT donanim da duz vites olarak satiliyor. Benim arac GS donanim duz vites.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Konu mezarından hortlayacak belik ama aynı soruları Mazda Türkiye ile de paylaşmıştım. Neden HUD ekranı ve BOSE ses sitemi olan aracı otomatik olarak almak zorunda kalayım ve fazladan 5 bin TL (o zamanın parasıyla) ödeyeyim diye. Başka seçenek yoktu.

Ama pişman da değilim. Otomatik vites keyifli ve rahat. F1 pilotu değilim. Hiç de yeltenmedim. Çanakkale'de zaten trafik çok yok ama bu halde bile neden otomatik aldım diye bir kere bile hayıflanmadım. Bu makineyi sevdim ve seviyorum. İkinci elde beş para etmese de.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben benzer soruna Türkiye'de baska markalarda da rastladim.  Sizin tercih ettiginiz donanim kombinasyonunu Türkiye'deki ithalatçi getirmeyebiliyor.  Örnek verirdim ama simdi baska markalardan örnek vermek istemiyorum.  Türkiye'deki otomobil ithalatçilari Türkiye'de genel egilim neyse onu ithal edip diger kombinasyonlari gözardi edebiliyorlar.  Bence yanlis bir strateji.  Öyle ki, geçtigimiz aylarda ben otomobil bayiilerini dolasirken satis görevlilerinden biri bana "herkes dizel otomatik araç tercih ederken siz neden benzinli manuel tercih ediyorsunuz?" gibi son derece abuk bir soru sormustu.  Ben bunu onun "cehaletine" verdim ve üzerinde pek durmadim.  Hani merak edeniniz varsa neden Türkiye'de araçlar genelde birbirine benziyor diye, iste bu nedenle...  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de aynı durumla karşılaştım. Mazda satıcısı arkadaşa ben makyajlı kasayı anlatırken ve arada sorular sorarken ne kadar süredir Mazda'da çalıştığını sordum. Birbuçuk ay demesin mi?

Ben aracı yemiş yutmuşum. Artık sindiriyorum. Karşımdaki henüz katalog sayfalarında geziniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...