Jump to content

Mazda 3 Skyactiv Almaya Karar Verdim

Jaquetonur

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Mazda 3 Skyactive ile aranıza katılmaya karar verdim.

2.el 20.000km altı

Beyaz veya kırmızı

Power veya power sense paket.

Arkadaşlar ilanlara bakıyorum bu kriterlerde 75bin diyende var 80bin diyende,satılanlara bakıyorum 70bin 71bin.Sizden eğer sakıncası yoksa bilgi almak istiyorum bu kriterlerde temiz bir araç için pazarlığı ne civarda tutayım.Birde çevrenizde satılık önerebileceğiniz bir araç var mı?İlk tercihim beyaz ama kırmızı da olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada Sedan olacak [emoji3]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beyaz konusunda bir daha düşünün bence, beyaz renk bazı arabalara yakışan bir renk ama mazda'nın en iddialı kısmı olan tasarımını törpülediğini düşünüyorum. kırmızı çok güzel ama kendi aracım diye demiyorum bu arabaya en çok refleks mavi yakışıyor. siyah da güzel duruyor fakat zor bir renk.

bütçe varsa sense alın zira şeritten ayrılma uyarısı hariç sense deki ilave donanımların tamamı işe yarıyor ve hayatı kolaylaştırıyor. özellikle adaptif cruise ve adaptif farlar.

fiyat için bir şey diyemem ama aldığınız şeye iyi bakın, bu ne demek?

adamın birisi 2-3.000 liralık ilave orjinal aksesuarlı, uzatılmış garantili, bir sezon kullanılmış kış lastikli (4 lastik ortalama 1800 - 2000 TL) satarken diğeri sadece arabayı veriyordur. ilanlara bakmadım ama mazda gibi titiz adam arabasında böyle farklılıklar çok olabiliyor. 

sanki kendi arabamı satacakmış gibi yanıt vermişim ama benimki satılık değil :)

umarım güzel bir araç alırsınız. hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@mazda_ozan  dan al , kafan rahat olsun. 
hiç arayıp uğraşmaya, riske girmeye değmez. 

Torpil yapmaa kardeşş.. [emoji23] Bu arada bir müşterim 2014 power sedan kırmızısını satıp Cla180 dizel Amg almayı kafasına koymuş gibi bu hafta size bilgi verebilirim.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aceleniz yoksa temiz, ekstra donanımlı bir aracı özellikle bu mevsimlerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Birkaç ay önce 2015  '0' km 4 tane araç 77.000 TL' ye satıldı buradan fiyat konusunda fikir oluşturabilirsiniz. Renk konusunda kendiniz karar verin derim benim bütün araçlarım beyaz oldu çok severim fakat göreceli bir durumdur. Renk konusunda tek dikkat edilmesi gereken, belirlediğiniz renk yoksa daha fazla tercih edileni seçmelisiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Almadan önce şanzımana dikkat edin derim. Geri vitese geçişte sarsıntı ve vuruntu varsa uzak durun derim. Size bir tavsiye olarak otomatik değil manuel alın. 

@anilcanatan 77.000'TL'ye 0 araç mı alındı peki 2. el mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27.11.2016 at 00:51, agk :

beyaz konusunda bir daha düşünün bence, beyaz renk bazı arabalara yakışan bir renk ama mazda'nın en iddialı kısmı olan tasarımını törpülediğini düşünüyorum. kırmızı çok güzel ama kendi aracım diye demiyorum bu arabaya en çok refleks mavi yakışıyor. siyah da güzel duruyor fakat zor bir renk.

bütçe varsa sense alın zira şeritten ayrılma uyarısı hariç sense deki ilave donanımların tamamı işe yarıyor ve hayatı kolaylaştırıyor. özellikle adaptif cruise ve adaptif farlar.

fiyat için bir şey diyemem ama aldığınız şeye iyi bakın, bu ne demek?

adamın birisi 2-3.000 liralık ilave orjinal aksesuarlı, uzatılmış garantili, bir sezon kullanılmış kış lastikli (4 lastik ortalama 1800 - 2000 TL) satarken diğeri sadece arabayı veriyordur. ilanlara bakmadım ama mazda gibi titiz adam arabasında böyle farklılıklar çok olabiliyor. 

sanki kendi arabamı satacakmış gibi yanıt vermişim ama benimki satılık değil :)

umarım güzel bir araç alırsınız. hayırlı olsun.

Evet renk konusunda size katılıyorum ama malesef yaşadığım şehirde bitmeyen altyapı çalışmaları sayesinde renkli araç binmek işkence.Şu an ki aracım siyah ve gerçekten bıktım temizlemekten.Tabi kırmızı veya reflex maviye de hayır demem bakalım ne nasip olacak.

4 saat önce, anilcanatan :

Aceleniz yoksa temiz, ekstra donanımlı bir aracı özellikle bu mevsimlerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Birkaç ay önce 2015  '0' km 4 tane araç 77.000 TL' ye satıldı buradan fiyat konusunda fikir oluşturabilirsiniz. Renk konusunda kendiniz karar verin derim benim bütün araçlarım beyaz oldu çok severim fakat göreceli bir durumdur. Renk konusunda tek dikkat edilmesi gereken, belirlediğiniz renk yoksa daha fazla tercih edileni seçmelisiniz.

Şu an 2015 0km araçlara 86-87 civarında rakam veriyorlar.77 güzel fiyat ama ben daha göremedim o fiyatı malesef.Renk konusunda haklısınız.

4 saat önce, Reicht :

Almadan önce şanzımana dikkat edin derim. Geri vitese geçişte sarsıntı ve vuruntu varsa uzak durun derim. Size bir tavsiye olarak otomatik değil manuel alın. 

Evet şansıman problemini siz yaşamıştınız galiba.Aklımda var kontrol ederim tabi.Ama zaten otomatik almak istediğim için mevcut aracımı satıyorum.Uyarınız için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 saat önce, Reicht :

Malum sitede '0' km 77.000 TL' ye birkaç ay önce satıldı fakat ötvden sonra bu rakamlara bulmak zor olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2012de 42-43 bine sıfırı satılan Mazda 3 impressive otomatikler şuanda ikinci eli 50bin tl, 2009 da 23 bine sıfırı satılan Mazda 1.3 go'lar şu anda ikinci eline 27-28 istiyorlar.

Yani şuan o 77 bin tl geçersiz ayrıca onun özel bir durumu vardı. Kapatan bayi o fiyata satıyordu. Yani bir fırsattı geçti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 2015 kırmızı aldım.Ayrı bir başlık altında incelememi yazarım artık.Fikirleriniz için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

54 dakika önce, jaquetonur :

Mazda 3 2015 kırmızı aldım.Ayrı bir başlık altında incelememi yazarım artık.Fikirleriniz için teşekkürler.

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. Otomatik vites aldıysanız geri vites geçişiniz nasıl sarsıntısız ve pürüssüz mü? bilgi verebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Reicht :

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. Otomatik vites aldıysanız geri vites geçişiniz nasıl sarsıntısız ve pürüssüz mü? bilgi verebilir misiniz?

Teşekkür ederim.Evet özellikle onu kontrol ettim.Herhangi bir sarsıntı yok.Pürüzsüz bir şekilde geçiyor.

Bir saat önce, mazda_ozan :

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ...

Amin inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...