Jump to content

1.Nesil Mazda 3 Dışarı Ortam Sıcaklık Sensörü

bilaal_acar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

S .A. Arkadaşlar bende 2004 model mazda3 var klimanın düğmelerinin yanındaki amb tuşuna basınca --- çıkıyor ekranda dışarının sıcaklığını göstermiyor Facebook Mazda 3 grubunda arkadaşlara sorduğum kadarıyla öndeki alttaki ızgaranın içinde bi sensör varmış netten araştırdığım kadarıyla fotolarını gördüm bi kaç tane , ama ben benim arabada baktım yok o sensör orda kablosu da yok enteresan şekilde bu sensörü takan yada taktıran varmı Nasıl olur bi yardımcı olursanız. Zor bişey değilse sensörü Çin'den alıp oto elektrikçiye götürecem ama tesisatı da yok gibi oto elektrikçi yapabilirmiyki.şimdiden teşekkürler.

http://www.mazda3forums.com/70-2004-2009-electronics-discussion/281516-ambient-temp-display.html

linkteki sayfada sensörün yerini göstermiş bende o sensörde yok kablosuda 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim merhaba bende yaklaşık bir haftadır bu konuyla ilgileniyorum. Amb tuşum çalışmıyor bastığım zaman çizik çizik herhangi bir değer gözükmüyor.İnternet üzerinden yaptığım araştırmada genelde yabancı forumlarda yeri ve tesisatı ile ilgili bilgiler mevcut.Bende şans eseri burada rastladım.Benim guzu  da  tesisat çekili fakat ucundaki sensör yok .Tesisat ile iligili muhtemen iyi bir elektrikçi yardımcı olabilir fakat sensörü bulmak mesele aliexpress ten buldum linkini paylaşayım.Maalesef Türkiye'de bulamadım.Forumda yardımcı olabilecek tecrübeli arkadaşlar mutlaka vardır.Sensörün temini ve tesisat döşeme ile alakalı.Yardımlarınızı bekliyoruz.Şimdiden teşekkürler..

https://www.aliexpress.com/item/Mazda-3-outdoor-temperature-sensor-m3-outdoor-temperature-sensor/32330394613.html?spm=2114.10010108.1000014.1.9SmEco&scm=1007.13338.50051.0&pvid=12bab5cb-32ef-4461-9829-fbdcb495c3dc&tpp=1

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sensöru bende buldum evet aliexpressten turkiyede çavuşoğlu mazdada ankarada var hatta belki parca satan yerlerdede vardır da çok arastirmadim ama muhtemelen turkiyedeki fiyatı aliexpressten pahalıdır

Daha bi ustaya gostermedim ama gösterip halledrsem foto atarim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkürler hocam bende bir kaç parçacı ile  irtibata geçtim  bugün  dönüş bekliyorum.Ama dediğiniz gibi servisteki fiyatı muhtemelen yurt dışından daha pahalı olacaktır.Gelişme olursa fotoları bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...