Jump to content

1.Nesil Mazda 3 HB Karter Muhafaza

Serdar Ç.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar herkese merhaba;

İşlerimin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır forumda içerik paylaşamıyordum. Ancak bir sıkıntım hakkında sizlerden yardım rica ediyorum.

1.Nesil Mazda 3 HB aracımın karter muhafazasını belediyenin yolda çıkıntılı bıraktığı beton direk sayesinde parçaladım. İnternette sedan kasalar için karter muhafası var İstanbul'da birkaç parçacı aradım ancak kimsede yok.

Bu parçayı bulan, gören, alan, yaptıran :) kimse var mı acaba ? Yurtdışı e-ticaret sitelerinde ürün var ama çok pahalı.

Parça tam tanım olarak; "HB Karter Muhafaza Plastiği/Önün Arkası" olarak geçiyor.

s-l300.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Serdar Ç. öncelikli olarak geçmiş olsun.

Hiç yetkili servisten fiyat aldın mı ? Çok mu pahalı arada fark var !

Muğla Gören Oto'dan Okan yardımcı olur bu konuda sana.

Diğer alternatif kazalı araçlardan çıkma parça olarak belki bulabilirsin hesaplı olması açısından.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@İlhan abi servisi aradım şasi no soruyo bana. Sinirlendim kapattım.

Çıkmacılara da gidip bakmak lazım, işlerden eve zor gidiyorum.İnternetten halledebilirmiyim diye bakıyorum. Hiçbirşey olmazsa Cumartesi günümü çıkmacılarda geçircem artık.

Okan bey yardım ederse sevinirim valla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Serdar Ç. :

@İlhan abi servisi aradım şasi no soruyo bana. Sinirlendim kapattım.

Çıkmacılara da gidip bakmak lazım, işlerden eve zor gidiyorum.İnternetten halledebilirmiyim diye bakıyorum. Hiçbirşey olmazsa Cumartesi günümü çıkmacılarda geçircem artık.

Okan bey yardım ederse sevinirim valla...

Serdar'çım şasi no şart ama !

Yani tüm yedek parça stokları ve siparişleri "Şasi No" üzerinden takip edilir. Bunda bir yanlış durum yok. Şasi no sayesinde yanlış parça siparişleri ortadan kalkıyor. Yeri geliyor aynı  yıl/model aracın parçaları farklılık gösterebiliyor.  Şase numarası sayesinde bu takip yapılabiliyor..

Bence bir Okan'a ulaş sen, senin işini çözer. Elinde yoksa da 1 hafta 10 günde getirdiyordu bildiğim kadarı ile.  @okkko

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Serdar Ç. :

Ya anlıyorum olayı ama... neyse artık.

@okkko bey yardımcı olsa... yada sedanınki HB'ye oluyosa dese bile sedan alıp geçcem onu da bilen yok :)

Okan'da şasi no ister ona göre. :D :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya bu tür belediye vs. ihmallerinden kaynaklanan hatalarının geri ödemesi yapılıyor diye biliyorum hiç araştırdın mı ? Arkadaşımda logar kapağına girdi çıktı arabasıyla. Fotoğrafları çekti belediye masrafları karşıladı. Belediye ile bir görüşün derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

31.12.2016 at 01:35, okkko :

Şase no verin bakayım yarın. :) Mümkünse mail atın hızlıca dönerim...

Okan.goren@gorenotomotiv.com.tr

Okan bey yardımınız için şimdiden teşekkür ederim Şase no'yu mail attım size.

02.01.2017 at 10:43, blackcone :

Ya bu tür belediye vs. ihmallerinden kaynaklanan hatalarının geri ödemesi yapılıyor diye biliyorum hiç araştırdın mı ? Arkadaşımda logar kapağına girdi çıktı arabasıyla. Fotoğrafları çekti belediye masrafları karşıladı. Belediye ile bir görüşün derim.

@blackcone olay gerçekleşeli çok oldu ayrıca yoğun iş programı nedeniyle onunla uğraşacak durumum maalesef yok. Zaten bu zamanda böyle hataların yapılıyor olması daha üzücü. Bunu bizim şikayet etmemiz değil belediyenin şikayetten önce düzeltmesi gereken bir durum ama maalesef Ülkemizdeki bu sorumsuzluk almış başını gidiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...