Jump to content

Mazda 323 Elektirik Arızası

Kaptan52
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bugun sellektor attım birine ve birden teyipdeki ses kesildi düzelmedi sonra bir yerde durdum geri geldim duzeldı sorun ne olabilir ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geri geri gelincemi teyp düzeldi..!..? muhtemelen şarj dinamosu sorunu, uzun farlar güç çektiği için teyp stop, tahmini sarj dinamonuz düşük volt ve amper üretiyor. ölçtürüp bakım yaptırın. bir başka ihtimal ses sistemi tesisatı sorunlu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence selektör yapmanızla teybin sesinin kesilmesi tesadüf. çünkü gerilim ne kadar düşerse düşsün teybinizin enerjisini kesebilecek kadar olamaz. bence teybin soketlerini sağlamlaştırın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mehmet Özdemir :

bence selektör yapmanızla teybin sesinin kesilmesi tesadüf. çünkü gerilim ne kadar düşerse düşsün teybinizin enerjisini kesebilecek kadar olamaz. bence teybin soketlerini sağlamlaştırın.

Galiba cunku araci az once tekrar kullandim her hangi bir sıkıntı olmadi özellikle denedim 

2 saat önce, Renegade :

geri geri gelincemi teyp düzeldi..!..? muhtemelen şarj dinamosu sorunu, uzun farlar güç çektiği için teyp stop, tahmini sarj dinamonuz düşük volt ve amper üretiyor. ölçtürüp bakım yaptırın. bir başka ihtimal ses sistemi tesisatı sorunlu.

Yani arabayi park ettim sonra tekrar geldim düzelmisti sesi geri geldi yani az once tekrsr kullandim arbayi sikinti olmadi denedim.ozellikle

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...