Jump to content

Primera Gt mi, Mazda 626 mı ?

Bullbaba

Tavsiye Edilen Mesajlar

3 saat önce, Bullbaba :

Valla ben bildik birine gitsin çok istedim ama olmadı. Araba çok temizdi kazasız ve tertemizdi. Gerek motoru gerek şanzımanı. 16 senedir Mazdadan başka arabaya binmediğini söyleyen bi arkadaş aldı. Hayırlısı olsun keşke arasaydınız.

konuyu geç gördüm maalesef yoksa müşteri olmak isterdim.otomatik boram vardı geçen hafta sattım.aslında 2004-2005-2006 mazda 3  bakıyorum ancak eski model ve temiz mazdalara da asla hayır demem.mazda 3 alsam bile senin araba gibi bi tane denk gelsin yine alır durdururum bir kenarda.hiç mazdam olmadı ama gece gündüz mazda bakıyorum bi bağımlılık haline geldi.abimin 98 model 626 sı vardı.ondan sonra ilgim başladı mazdalara.neyse çok uzattım.alan hayrını görsün kıymetini bilen birine gitmesine sevindim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne alıcam Ne alıcam Mazda bakarken Volvo kısmet oldu. Bir tane S40 2.0 T aldım.  Güzel bir araba. Bu araba için Mazda alırken ne duyduysam aynılarını söylediler :) parçası pahalı satamazsın vs. Sevdiğim beğendiğim duygusal ilişki kurabildiğim arabalara binebiliyorum ve beni anlamıyorlar. Onlar satabilecekleri arabaları almaya devam etsin , bizlerde beğenip bineceğimiz arabalara binmeye devam edelim. Araç ile alakalı sorunuz olur ise seve seve cevaplarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, ozcankr06 :

hayırlı uğurlu olsun.güle güle iyi günlerde kullan inş.Allah kaza bela vermesin

Teşekkür ederim. İnşallah kimseye Allah kaza bela vermesin.

5 saat önce, zoptrik :

Hayırlı olsun. Foto isteriz :D 

Bir kaçtane çekmiştim buyrun :) 

IMG_20170203_171241.jpg

IMG-20170128-WA0000.jpeg

IMG-20170128-WA0010.jpeg

IMG-20170128-WA0004.jpeg

IMG_20170203_143146.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun :) Kazasız belasız iyi sürüşleri dilerim,gerçekten güzel bir araç.İmkanım olsaydı S60 bakıyordum ben de :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun. Güzel bir seçim yapmışsınız. Benim de çok beğendiğim ve hala kullanmayı istediğim bir Volvo modelidir.

Sevdiğiniz , beğendiğiniz ve duygusal olarak etkilendiğiniz araçlar konusunda hemfikirim. İskandinav kardeşliğine hoş geldiniz. Güzel günlerde kullanın kazasız belasız inşaAllah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Ömer626 :

Hayırlı olsun :) Kazasız belasız iyi sürüşleri dilerim,gerçekten güzel bir araç.İmkanım olsaydı S60 bakıyordum ben de :) 

Teşekkür ediyorum :) S60 lar son zamanlarda baya pahalılandı. Geçen seneye kadar 30-35 arası alınıyordu. Ben arabayı çok sevdim, çekişi ve gidişi süper ama 626 nın genişliği yok tabi  :) 

2 saat önce, DoctoR :

Hayırlı olsun. Güzel bir seçim yapmışsınız. Benim de çok beğendiğim ve hala kullanmayı istediğim bir Volvo modelidir.

Sevdiğiniz , beğendiğiniz ve duygusal olarak etkilendiğiniz araçlar konusunda hemfikirim. İskandinav kardeşliğine hoş geldiniz. Güzel günlerde kullanın kazasız belasız inşaAllah...

Hoşbuldum. Mazda ve Volvo çocukluğumdan beri beğendiğim bana uyan arabalar yapıyorlar. Volvo'nun zevklimotoru arabayı almamda büyük etken oldu tabi. Benim Mazda'dan da az yakması cabası. 9-3 te baktım bunu almadan ama cesaret edemedim açıkçası :)  İyi bir param olursa Skyaktiv bir 6 ya sahip olmak isterim. Gerçekten özel ve güzel bir araba. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun. Bu modelin 2.0 turbo olmayanını kısa bir süre kullanma şansım oldu. Sanırım Laguna 2.0 motoru ile aynı motor. Çok konforlu bir araçtır. Çok eski modellerinde bile ESP standart gelir. Volvo farkı.

Tekrar hayırlı olsun. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, zoptrik :

Hayırlı olsun. Bu modelin 2.0 turbo olmayanını kısa bir süre kullanma şansım oldu. Sanırım Laguna 2.0 motoru ile aynı motor. Çok konforlu bir araçtır. Çok eski modellerinde bile ESP standart gelir. Volvo farkı.

Tekrar hayırlı olsun. 

Teşekkür ederim. Değişik ve o yıllara göre harika bir araba diyebilirim. Kendi arabamı kullandıktan sonra kullandığım çoğu arabalardan zevk almamaya başladım, buda kötü tarafı oldu. 2.0 T motor çok rahat giden ve seri bir araç, en güzel yönü de bu. Bu lpg fiyatlarına görede fena yakmıyor. Çünkü gitmek için gaza neredeyse hiç basmıyorsunuz. Bastığınızda ise size istediğinizi veren bir araba. Rabbim herkese daha iyisini nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...