Jump to content

1. Nesil Mazda 3 için Aliexpresten Yedek Anahtar Siparişi

ykcoskun
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar merhaba.eşimin aracı olan 2006 mazda 3 hb aracımı yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyoruz.aracı aldığım arkadaş kayıp olduğundan yedek anahtarını veremedi.bende aliexpresten yedek anahtar almak istiyorum.bu konuda 2 sorum olacak :

- anahtarlarımızın 4d63 chipli olduğunu öğrendim.fakat uzaktan kumandanın 315mhz ve 433mhz ile çalışan 2 modeli var.bizim araclarda (2006 mazda 3 dynamic hb) hangi model çalışmakta hiçbiryerde bilgisine ulaşamadım

- 2 düğmeli olan chipli anahtarı aldığım taktirde kopyalamada çalışmasında sıkıntı olabilirmi?

bilgisi olan arkadaşların yardımları için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bazı arabalarda anahtar kopyalmak için master key var..  

internette biyerde mazda 3 için " One working key is required for programming. "    yazısını gördüm.

bu durumda master key olmadan. sadece çalışan bir anahtar ile kendininz kopyalayabiliyorsunuz demektir..

sadece doğru anahtarı almanız lazım ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

doğru anahtar konusunda sıkıntım yok.chip kesinlikle 4d63 kodlu chip.yalnız 2 düğmeli uzaktan kumandanın frekansında sıkıntım var 315 mi 433 mhz mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Parça noları eşleşiyor mu onu da kontrol edin. Ben yaris aracıma uzaktan kumanda modülü alırken ebayden maltada satılan anahtarımın tamamen aynısını almıştım. Kumanda arkasındaki parça noları aynıydı. Programlama sonrasında da kullanabilmiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

arkadaşlar yardım edebilecek varmı konuyu netleştirsek

2005 mazda3 hb aracım var ve aliexpresten anahtar almak istiyorum.4d63 çipli ve kumandalı.sustalı model.

bu anahtarı alsam hadi uzaktan kumandayı kodladım diyelim ;

arabayı çalıştıran anahtar için ; immobilizer sorun olurmu basit bir anahatrcı yapabilir mi?

aliexpreste satılanlar 4d63 çip oldugu için boş anahatarın dişlerini yaptırsam yeterli olur mu?

yoksa bunun için ayrıca kodlamamı gerekli?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Bu konuyu ben de merak ediyordum. Anahtarcıya gittim kumandanın frekansının 433 mhz olduğunu öğrendim. Benim gibi arayıp da bulamayanlar için bilgi olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
14.09.2017 at 12:04, rmzns :

Bu konuyu ben de merak ediyordum. Anahtarcıya gittim kumandanın frekansının 433 mhz olduğunu öğrendim. Benim gibi arayıp da bulamayanlar için bilgi olsun.

selam konu eskimiş ama başka kaynak bulamadım. ben de aliexpress ten yedek anahtar aldım 433 mhz. anahtarı kestirdim ancak ne immobilizer cipini ne de kumandayı programlayabildim. sebebini bilen var mı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...