Jump to content

'98 Model Honda CR-V 2.0i ES

Serdar Ç.

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba;

Ablam için otomatik HB araç ararken şeytan dürttü "ulen HB bulamıyon bari jip baksana" dedi. :) Bakınırken temiz bir 98 model Honda CR-V'ye denk geldim.Araç iç dış kozmetik olarak çok temiz ama tek kusuru km yüksek. Tam tamına 212.000km.  Kayınpederimdeki '97 Civic 300.000 km'ye yakın ama arabada tık yok. 1.4 ve LPG'li olmasına rağmen roket gibi maşallahh...:nazar:

Bu aracı tanıyan, bilen, daha önce kullanmış olan, bana otomatik şanzımanı hakkında ve kronikleri ile ilgili yorum yapabilecek. Deneyimlerini paylaşabilecek babayiğit var mıdır? :)

Varsa bilen değerli yorum ve görüşlerini lütfen benimle paylaşsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir yıl kullandım sonra 2005 modelini kullandım.

Deneyin, direksiyon tam sağ veya sola dönük iken kaygan zeminde sert kalkış yapın. Arka haldex vurma yapıyormu, eğer vurma var ise yağı değişmesi gerekir. Şanzuman sıkıntı yapmıyor, motor fena ciğerli. İki kere radyatör deldim ikisinde de hakaret yaptı, su koyup devam ettim. Elektronik kilit yok iyi lastik ile çok başarılı. Bir ara meraktan arabanın solunu komple yerden keserek 4x4 sistemini denedim. Ön sol ve arka tekerlek boş boş dönüyor. Kilit olmadığını böylelikle öğrendim. Ön takım bozulmadı, içi çok ferah, indiglo gösterge ile içi bambaşka oluyor. Şiddetle değişim öneririm. Tatildeyim. İş başı yapınca işlemlerin fotoğrafını koyarım fikir açısından.

LPG ile uyumu çok iyi. Gebze gölcük vs şehir içinde 10 litreyi geçmedi lpg ile. Şehir dışı 90 km ile 7 litre lpg ile geziliyor. Yurt dışında turbo kirleri ile bloğa inmeden 200 ps yapanlar var. Satmasam yapacaktım bende. Hayırlı olsun keyfini sürün [emoji4]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler @Servet abi. aslında 4x4 ilk defa satın almış olucaz. Zira 4x4 olmasının çok önemi yok şu an bizim için. Ben genel Honda ve Civic kalitesini düşünerek sıcak bakıyorum araca ama işte 4x4'e yabancı olduğumuz konular vardı onu da sen anlattın biraz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Servet :

4x4 ile viraj keyfi bir başka :D

4x4 ile esp kapalıyken viraj keyfi başka. Esp on durumda çok farketmiyor abi. Özellikle eski nesillerde 4x4 e geçmeden esp devreye giriyor zaten :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Servet :

Mazda bu konuda dert. Esp kapatıyorum akıllım yine son limitte devreye giriyor. Bakıyor bu manyak uçacak bi el atayım diyor :)

Tamamen iptal olması lazım abi. Basılı tutuyorsun değil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...