Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Portbagaj Montajı

g3z3g3n1616
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yaklasik 370 lt gibi bir portbagaj almayi dusunuyorum. Fakat eski kasalarda portbagaj icin montaj delikleri olmasina ragmen yeni kasalarda yok. Arabanin uzerindeki ince siyah seriti tamamen cikartmammi gerekli portbagaj i monte edebilmek icin?

received_10212265846301703.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaslar yokmu bilgisi olan? Benim arabanin ustunde civata montaj deligi yok. Kapinin uzerine kelepce tarzi montaj yapiliyor. O tarz bir tasiyici mi almam gerekli? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkçası bir fikrim yok o siyah şeritin altında vida delikleri var mı diye. Bilen birisine sormak gerekli.

Fakat kapılara sıkıştırmalı tipten de alabilirsiniz. Daha kullanışlı ve takıp çıkartması kolay olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslinda bu yaz tatili icin gerekli Turkiyeden geri donerken. Port bagaj resmi koydugu bir konuya toplam maliyeti ne kadar diye sordum Okkko a. Gormedi sanirim. Yurtdisi fiyati ile ayniysa Turkiyeden alabilirim diye dusunmustum. Eski kasa 2-3-6 da var ustu kapak ile kapali ama yeni kasa da yok siyah serit duz. Tabi altinda olduguna eminim. Sanirim kapi ustu araligina kelepceli olandan alicam. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, g3z3g3n1616 :

Arkadaslar yokmu bilgisi olan? Benim arabanin ustunde civata montaj deligi yok. Kapinin uzerine kelepce tarzi montaj yapiliyor. O tarz bir tasiyici mi almam gerekli? 

Aracın dengesini virajda bozacağı kesin

Benim gözlerim mi bozuk yoksa doğru mu gördüm:blink:

Aracınız mazda 3 2.0 litre mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
15.03.2017 at 11:22, g3z3g3n1616 :

Evet 2.0 120 hp 210 tork.

Bayiden ne kadara aldınız?

Aracınızın donanımı ne?

Yorum bağlantısı