Jump to content

Mazda 323 Hakkında bilgileriniz almak istiyorum.

tuncayatav
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamın aleyküm, beyler ben mazda 323 hakkında bilgi almak istiyorum bizim iskenderun sanayisi baya gelişmiş bir durumda.

parça sıkıntı vs. gibi sorunlar burda yok. proton un daewoonun bile parçasının bulunduğunu bulunmasa bile opel mitsubishi gibi araçlarla aynı parça olduğunu bilen ustalar var.

Abim 22 bine focus almayı düşünüyor ve kredi çekecek bende mazda 1.5 veya 1.8 motoru olan yakışıklı kasasından öneriyorum.

bana gerçekten kullanan ve yakıtını hatalarını sorunlarını anlatabilecek biri var mı ? 

mesala bizde tipo vardı bazen çok bazen az yakardı debriyajı felan hep bir sorundu ön takımları yaptırırdık araba 1 ay kaymak gibi olurdu diğer ay gene bozulmaya başlardı. araba bazen 1.viteste kalkmazdı hep titrerdi 1.vites yerine 2.viteste kaldırırdık hep böyle saçma sapan sorunlar vardı, sonra opel vectra b aldık 2.0 motor tüp uyumsuzluğu felan yaşadık araba yolda giderken sönüyordu ve 2-3 kere kaza atlattık biliyorsunuzki araba söndükten sonra direksiyon sertleşiyor kitleniyor. şimdi büyük abim focus aldu focus kaymak gibi kullanıyor abim arabayı at niyetine kullanıyor. arpasını koyuyor deh diyor. küçük abimde focusu beğendi focus alıcam diyor, bende mazda al ucuz olsun kredi çekmene gerek kalmasın diyorum. mazda hakkında bilgiler verirmisiniz ? japon arabalara olan güvenim kuzenimin honda civic es7 sinden kaynaklı arabanın amartisörlörü patlak lastikleri bitik olduğu halde 130 140 la viraja girmesinden savrulduğunu halde arabanın toplamasından şahit olmalarımdan dolayı bu yüzden japonları sevmeye başladım ve tüpte inanılmaz az yakyıor tüpün litresi 2.80 iken 20-25 liraya 130 140 km gidiyor. inanılmaz hayran oluyorum resmen dolmuş parasından kat kat kar ediyor ve kendi aracıyla gidiyor. mazda 323 1.5 practica veya sedan modelide böylemidir bilgilendirin beni ve abimi. şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...