Jump to content

1. Nesil Mazda 3 1.6 Dynamic Arıyorum

sinan41100

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar Başlıkta belirttiğim gibi 1. nesil 2005-2006 Mazda 3 dynamic arıyorum. Önceliğimiz sedan fakat denk düşerse hatchback de olabilir. Manuel vites ağır hasar kaydı olmayan araç arıyorum bütçemiz 30bin lira. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Comfort paket 100K-200K arasında belki bulabilirsiniz. Dynamic için bu fiyat çok düşük. Bence üzerine 3-5 daha koyup daha temizini almaya çalışın.

İlla ki Dynamic olsun diyorsanız 35 lere çıkmanız lazım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09.03.2017 at 19:02, sinan41100 :

Merhabalar Başlıkta belirttiğim gibi 1. nesil 2005-2006 Mazda 3 dynamic arıyorum. Önceliğimiz sedan fakat denk düşerse hatchback de olabilir. Manuel vites ağır hasar kaydı olmayan araç arıyorum bütçemiz 30bin lira. 

mümin beyinde söylediği gibi o rakamlara temiz dynamic bulmanız biraz zor.abimde 2006 model dynamic var gümüş gri,tek parça (bagaj kapağı)boyalı.bir kaç haftaya satışa çıkartacak.ancak 36 civarı istiyor ve otomatik.o yüzden sana uymaz maalesef.ama denk gelirse tavsiyede bulunuruz yine.umarım bütçene göre temiz bir araç bulursun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2005 Mazda 3 Otomatik Hatchback var bense kardeşim. Orjinal 149 binde lpg 100 binde takildi. Parca parca total de 5-6 lira hasa rkaydi var. On kaput tavan bagaj orjinal kalan kısımlarda lokal boyalar var. Şehir disi 18-20 kuruş şehir ici 23-25 kuruş yakıyor en düşük dizellerle yarışıyor okadar diyim. Düzenli bakımlı garaj aracı haftasonlari kullanıyoruz sadece kışlık bakimi ni yaptırdım sonraki bakim için motor yagi dahi aldım duruyor. Mazda mavisi çok hoş duran celik jantlı bir araçtır. İci dışı temiz aile aracimizdir dusunursen irtibata geç. İnş.

P_20161210_123707_HDR.jpg

P_20161210_121111_HDR.jpg

P_20161210_120813_HDR.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2005 Mazda 3 Otomatik Hatchback var bense kardeşim. Orjinal 149 binde lpg 100 binde takildi. Parca parca total de 5-6 lira hasa rkaydi var. On kaput tavan bagaj orjinal kalan kısımlarda lokal boyalar var. Şehir disi 18-20 kuruş şehir ici 23-25 kuruş yakıyor en düşük dizellerle yarışıyor okadar diyim. Düzenli bakımlı garaj aracı haftasonlari kullanıyoruz sadece kışlık bakimi ni yaptırdım sonraki bakim için motor yagi dahi aldım duruyor. Mazda mavisi çok hoş duran celik jantlı bir araçtır. İci dışı temiz aile aracimizdir dusunursen irtibata geç. İnş.><a  href=https://www.mazdaclubtr.com/uploads/monthly_2017_03/P_20161210_123707_HDR.thumb.jpg.f2ed41f2823f6bf0ee35dba020f790e3.jpg' alt='P_20161210_123707_HDR.thumb.jpg.f2ed41f2823f6bf0ee35dba020f790e3.jpg'>
P_20161210_121111_HDR.thumb.jpg.65fc842c2b873ac574506600185b8468.jpg
P_20161210_120813_HDR.thumb.jpg.aacc6e57d1b45c0d32912a90fcd38145.jpg

Manuel olsa hemen görüşelim derdim hocam otomatik 4 ileri olmasından ötürü manuel bakıyoruz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik vitesini sanırım daha önce kullanmadığınız için bunu söylüyorsunuz üstadım. Şehir içi özellikle İstanbulda büyük rahatlık. ve 4 vites lakin 4. vites iki kademeli yani 5 vites gibi.Şehiriçi şuan 23-25 kuruş yakıyorum herhangi bir vuruntu geri kaçırma yok hamd olsun dsg cvt ler bu denli uygun yakmıyor. Mazda otomatiğinin sorunsuzluğuda gönül rahatlığı sağlıyor. Uzun yolda 4. viteste görünüyor ama bahsettiğim 2. kademeye geçince 1.000 devir daha düşüyor ve uzun yolda 3 bin devirde 120km hız ile gidiyor ortalamada 6-7 litrelerde oluyor tüketimi Piyasadaki pek çok araca göre deviri makul seviyelerde 110-120 yi görüyor aracın ben genelde 2000-3000 bandında kullanıyorum sadece haftasonları aile ziyareti yada kocaeli - sapanca yolunda motoru oldukça temiz bu nedenle yorulmamıştır. Buyrun gelin pendik köprüsünde ikamet ediyorum deneyin aracı bi görün kararınızı öyle verin kardeşim daha evvel manuelinide kullandım ben aracın şuan otomatiği var ve gayet memnunum açıkçası İstanbulda büyük kolaylık hem sağlık hem konfor açısından. Üstelik bu yakıt tüketimini şuan dizel otomatikler zor veriyor :D

Uzun yolda ise 18-20 kuruş yakıyor kardeşim bilginize. Yokuşlarda çekmez şöyle böyle diyorsanız profil resmim Erzurum İspirin köyündendir Rize-Erzurum arasındaki 2640m lik Ovit geçidinde pek çok araç tıkanır yüksekteki düşük Oksijen oranı nedeniyle lakin motorun temizliği ve mazda kalitesi gerçekten beni hayran bıraktı daha evvel başka araçlarlada gitmiştik ve son kmlerde pek çok araç çekişten düştü durdu vites küçültmek gerekti bu araçta ise hamd olsun 3. vitesle çıktı. Haftasonlarıda bazen sapancada dağ köyüne çıkıyoruz 4 kişi bagaj dolu şekilde rahatlıkla çıkıyor üstadım belirteyim dedim bu araç zaten çekmese vitesten yana sorunlu olsa insanlar ne alır ne biner Mazda kalitesine güvenin vesselam uzun yolda 3 bin devirde 120 km gitmesi şuanki araçlar içinde gayet yeterli bir seviyedir manuelide benzer zaten kardeşim kuzenimde vardı kullandım ordan biliyorum .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik vitesini sanırım daha önce kullanmadığınız için bunu söylüyorsunuz üstadım. Şehir içi özellikle İstanbulda büyük rahatlık. ve 4 vites lakin 4. vites iki kademeli yani 5 vites gibi.Şehiriçi şuan 23-25 kuruş yakıyorum herhangi bir vuruntu geri kaçırma yok hamd olsun dsg cvt ler bu denli uygun yakmıyor. Mazda otomatiğinin sorunsuzluğuda gönül rahatlığı sağlıyor. Uzun yolda 4. viteste görünüyor ama bahsettiğim 2. kademeye geçince 1.000 devir daha düşüyor ve uzun yolda 3 bin devirde 120km hız ile gidiyor ortalamada 6-7 litrelerde oluyor tüketimi Piyasadaki pek çok araca göre deviri makul seviyelerde 110-120 yi görüyor aracın ben genelde 2000-3000 bandında kullanıyorum sadece haftasonları aile ziyareti yada kocaeli - sapanca yolunda motoru oldukça temiz bu nedenle yorulmamıştır. Buyrun gelin pendik köprüsünde ikamet ediyorum deneyin aracı bi görün kararınızı öyle verin kardeşim daha evvel manuelinide kullandım ben aracın şuan otomatiği var ve gayet memnunum açıkçası İstanbulda büyük kolaylık hem sağlık hem konfor açısından. Üstelik bu yakıt tüketimini şuan dizel otomatikler zor veriyor [emoji3]
Uzun yolda ise 18-20 kuruş yakıyor kardeşim bilginize. Yokuşlarda çekmez şöyle böyle diyorsanız profil resmim Erzurum İspirin köyündendir Rize-Erzurum arasındaki 2640m lik Ovit geçidinde pek çok araç tıkanır yüksekteki düşük Oksijen oranı nedeniyle lakin motorun temizliği ve mazda kalitesi gerçekten beni hayran bıraktı daha evvel başka araçlarlada gitmiştik ve son kmlerde pek çok araç çekişten düştü durdu vites küçültmek gerekti bu araçta ise hamd olsun 3. vitesle çıktı. Haftasonlarıda bazen sapancada dağ köyüne çıkıyoruz 4 kişi bagaj dolu şekilde rahatlıkla çıkıyor üstadım belirteyim dedim bu araç zaten çekmese vitesten yana sorunlu olsa insanlar ne alır ne biner Mazda kalitesine güvenin vesselam uzun yolda 3 bin devirde 120 km gitmesi şuanki araçlar içinde gayet yeterli bir seviyedir manuelide benzer zaten kardeşim kuzenimde vardı kullandım ordan biliyorum .

Hocam biz biraz araştıralım babam a danışayım (aracı babamla ortak kullanacağız tek başıma karar veremiyorum) haftasonuna kadar dönüş yapmaya çalışırız eğer otomatik e hemfikir olursak gelir bakarız araca Kocaeli Kartepe de ikamet ediyorum bende yakın sayılırız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özelden mesaj attım kardeşim irtibat numaramı hayırlısı olur inş. Otomatiğin rahatlığı ve konforuna alışınca sizde manuelden vazgeçersiniz bende yıllarca manuel kullandım ama şuan az fazla olsun otomatik olsundan yanayım. hayırlısı olur inş

Pendik YHT Tren istasyonundan alabilirim sizi kardeşim çok yakınım oraya gelmeden bir gün önce haber edin inş yeterlidir haftasonları bende kocaeli sapanca tarafına geçebiliyorum çünkü. Hayırlısı olur inş kardeşim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstediğimiz aracı bulduk kaporasını verdik bu hafta içi noter de alım işlemini yapacağız konu kapanabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, sinan41100 :

İstediğimiz aracı bulduk kaporasını verdik bu hafta içi noter de alım işlemini yapacağız konu kapanabilir.

Hadi hayırlısı olsun güle güle kullanın inşallah. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...