Jump to content

Alınık 2009-2011 Mazda 6 Otomatik,Benzinli

67Bulent1976

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba değerli Mazda kullanıcıları 2009-2011 arası Mazda 6 Otomatik,Benzinli arıyorum.Yardımcı olmak isteyenlere duyurulur.Şimdiden teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısıyla inşallah gönlüne ve bütçene göre bir Mazda 6 bulabilirsin inşallah.

Aşağıda bağlantılarını paylaştığım her iki ilandaki araçta aynı araçtır. Aman uzak dur derim bu ilandan-araçtan ! Aylar öncesinde bu aracı gördüm ekspertize götürdüm. Sonu. rezalet zaman kaybı...O dönem 57 bine verecektiler..Bu ekspertiz sonucu filan çıkınca 55 bine bile verecek duruma geldiler resmen.. İşin özü ilanda yazılanlarla, telefondaki söyledikleri ve yüz yüze gittiğinde dahi söylediklerinin hiç birisi tutmuyor. Değişen boya yok deniliyor..Tavan ve sağ arka kapı hariç araç komple boyalı sayılır..Öyleki direklere kadar çıkarılmış..Önden sağlam darbe almış..Rotlar filan değişmiş..Motor aksamı bölümünde plastik kaynaklar var..sol far tırnakları kırık..zar zor arkalardan vidalanarak perçinlerek zoraki tutturulmuş gövdeye. Direksiyon pompası revize görmüş..vs.vs..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-eksioglu-a.s-2010-mazda-6-2.0-exclusive-44-000-km-de-395055878/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ay-motors-2010-mazda-6-2.0-exclusive-43-000-km-de-395059102/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan Hocam teşekkür ederim uyarıların için.Tekrar Mazdalanma zamanı dedim Cok uzun süre bile bekledim :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, Enjinu :

Ben de fiyatını takip ediyorum ama çok istiyorlar.İlk 65 bin liradan ilan verdiler şimdi 59.5 bin istiyorlar ama yine de çok.Ederi 52-53 bence en fazla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 saat önce, 67bulent1976 :

Ben de fiyatını takip ediyorum ama çok istiyorlar.İlk 65 bin liradan ilan verdiler şimdi 59.5 bin istiyorlar ama yine de çok.Ederi 52-53 bence en fazla

Direk sahibinden satılık olmuş olsa, o rakamlara bir ihtimal inilir. Ama satıcı galeri olunca mümkün değil bence o 52-53 bin rakamlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...