Jump to content

Mazda 3 Kendiliğinden Yanan Farlar

Tlg33
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese hayırlı günler.2 ay önce aldığım 2009 mazda 3 aracımda beklenmedik bi far sorunu oldu.Kontağı açtığımda kısa farlar ve parklar otomatik yanıyo ve kapatamıyorum.Far anahtarı işlevsiz hale geliyo.Aynı şekilde aracı stop edip kontağı çıkardığımda far sönmüyo kapı açıldığında far açık ikaz sesi çıkıyo ve aracı kitledikten yaklaşık 15 20 sn sonra farlar kapanıyo.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Lütfen yardım 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Omericsson :

Hocam araba 2. Nesil mazda3 değil mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.nesil mazda hocam

20170221_150643.thumb.jpg.c51b22f8f0efd1bfecf74fb0a44b138e.jpg

1.nesilin makyajlısı diye mi geçiyo herhalde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir dönem Fiat Uno aracımda benzer sorunu yaşamıştım. Kontağı açtığım anda, farlar kapalı konumdayken bile yanıyordu. Ama kontağı kapattığım anda farlar sönüyordu.

Hangi model Mazda 3'ler tam hatırlamıyorum ama. Farlar, tavan lambası vs açık kalırsa, kontak kapandıktan sonra 30 saniye sonra kesiyordu elektriği. @Semih Uluca bahsetmişti sanki bu durumu. Yada forumda çok konu okumaktan yazıyorum ben şu an. :D

Aracın farlarına acaba bir modifiye/müdahale  vs olmuş mudur. Bu follow me kit takanlar vs olabiliyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, İlhan :

Bir dönem Fiat Uno aracımda benzer sorunu yaşamıştım. Kontağı açtığım anda, farlar kapalı konumdayken bile yanıyordu. Ama kontağı kapattığım anda farlar sönüyordu.

Hangi model Mazda 3'ler tam hatırlamıyorum ama. Farlar, tavan lambası vs açık kalırsa, kontak kapandıktan sonra 30 saniye sonra kesiyordu elektriği. @Semih Uluca bahsetmişti sanki bu durumu. Yada forumda çok konu okumaktan yazıyorum ben şu an. :D

Aracın farlarına acaba bir modifiye/müdahale  vs olmuş mudur. Bu follow me kit takanlar vs olabiliyor..

Aracın farlarda herhangi bi değişiklik yok sürekli olan bi arıza da değil zaten sabah oluyo akşama bakıyom düzelmiş hayırlısı bakalım:)

Araba kendi kendine follow me özelliği yaptı:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kolda bi sıkıntı olabilir kontaklarda nemden dolayı arasıra geçirgenlik yapıyordur kontak spreyi sık bi dene dönen aksama

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...