Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Motorun Garip Çalışması

apollo54
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar. 2011 Model benzin lpg mazda 3 aracımın motorundan gelen bu ses beni düşündürdü. Ben fark etmeden kardeşim sesi videoya almış. Araç önce gürültülü bir şekilde çalışıp daha sonra rölantisi düşüyor ve stop edecekmiş gibi oluyor. Bu bir kere daha başıma geldi, aracı benzine aldım öyle sürmeye devam ettim kendi kendine kesildi ve toparladı. 

Arabada BRC marka LPG var ve takılalı henüz 2000 km oldu. Araç 32 bin km'de. Yağı vs gayet temiz. 

Aşağıdaki video linkinde 13. saniyeden sonra daha net duyuluyor. Fikri olan arkadaşların yol göstermesini rica ediyorum. Teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tavsiyeniz için teşekkür ederim Mutlu hocam. LPG ayarından olduğunu düşünüyorsunuz, açıkçası içimi rahatlattınız. İstanbul'da önerebileceğiniz Otogaz ustası var mı acaba?

Tüpü taktırdığım yer yetkili servis lakin maalesef işinin ehli değil. Önceden sorun yaşayıp şamandırayı değiştirttiğimde gaz kaçağı var mı diye kontrol edilmesini rica etmiştim ısrarlarıma rağmen " yok kaçırmaz hocam, ben ilk defa mı takıyorum yapmayın allah aşkına " diye bir tepki görmüştüm. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, apollo54 :

Tavsiyeniz için teşekkür ederim Mutlu hocam. LPG ayarından olduğunu düşünüyorsunuz, açıkçası içimi rahatlattınız. İstanbul'da önerebileceğiniz Otogaz ustası var mı acaba?

Tüpü taktırdığım yer yetkili servis lakin maalesef işinin ehli değil. Önceden sorun yaşayıp şamandırayı değiştirttiğimde gaz kaçağı var mı diye kontrol edilmesini rica etmiştim ısrarlarıma rağmen " yok kaçırmaz hocam, ben ilk defa mı takıyorum yapmayın allah aşkına " diye bir tepki görmüştüm. 

Kendiniz söylüyorsunuz km 40 bin civarı, benzinde kullanınca bu sorun kalmıyor diye, üstüne bir de ilk taktırmışsınız. Yolda lpg ayarı yapan Brc ustası bilmiyorum. Çorumdaki Brc Türkiye distribütörü Mehmet Özenç beyi arayıp İstanbul'da yolda ayar yapan usta tavsiyesi isteyebilirsiniz. Sonuçtan memnun kalırsanız daha sonra yolda ayar yaptıracağınız bayi ismini de verirseniz İstanbul'da brc taktırmak ya da ayar yaptırmak isteyenleri oraya yönlendiririz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...