Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Yakit Deposu Az Alıyor

jybe
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar 2010 mazda 3 yakit deposu 55 lt diye biliyorum..Ancak depoyu defalarca sıfırlamama ragmen 42lt den fazla yakit almadi bu zamana kadar..arac bu kadar cok mu benzin sakliyor baska bir sıkıntımı var? Sizde durum nedir ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

53 dakika önce, M.E.G :

Işık yandığında 12-13 litre benzin kalıyordu depoda. Sıkıntı yok yani 

0 km yazdıktan sonra heyecan isteyip uzun süre dolaşan oldu da dediğin gibi baya bir benzin kaldığı için sıkıntı yaşanmamıştı. Bezin pompası ne kadar yer kaplıyordur acaba ? bu 55 in içinde mi dışında mı acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, Burak :

0 km yazdıktan sonra heyecan isteyip uzun süre dolaşan oldu da dediğin gibi baya bir benzin kaldığı için sıkıntı yaşanmamıştı. Bezin pompası ne kadar yer kaplıyordur acaba ? bu 55 in içinde mi dışında mı acaba ?

Sıfır km yazdıktan sonra obd2 ile takip edip 200 km yol yapmıştım şehir dışında 53 litre civarı benzin almıştım abi. Kalan 1.8 veya 1.1 litre gösteriyordu programda tam hatırlayamadım.. Depoya giden boruyu falan da düşünürsek işin içinden çıkılmaz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende 2017 Mazda 3 katalogu var.  Simdi baktim.  Katalogda yakit deposu kapasitesi 51 litre yaziyor.  Sizinki de böyle midir, bilemem.

Kapasitenin 51 litre olmasi toplam gidilecek mesafeyi (buna "range" derler)  biraz düsürür tabii ama diger taraftan aracin toplam agirligi daha az oldugundan yakit ekonomisini olumlu etkileyebilir.  Tabii burada minyatür farklardan bahsediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, AKayhan :

Bende 2017 Mazda 3 katalogu var.  Simdi baktim.  Katalogda yakit deposu kapasitesi 51 litre yaziyor.  Sizinki de böyle midir, bilemem.

Kapasitenin 51 litre olmasi toplam gidilecek mesafeyi (buna "range" derler)  biraz düsürür tabii ama diger taraftan aracin toplam agirligi daha az oldugundan yakit ekonomisini olumlu etkileyebilir.  Tabii burada minyatür farklardan bahsediyorum.

2. Nesil 55 Lt ama 2017 de biraz azaltmış olabilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...