Jump to content

2.Nesil Mazda 3 RVM Arıza

ds'leven
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadşlar abiler yine bir sorun ile karşınızdayım ;)

Bu konu ile alakalı bir konu vardı ama ben yeniden açayım dedim.dün akşam otoparka bırakmış olduğum aracımın birisi sağ dikiz aynasını eliyle katlamış yada çarpmış.herhangi bir darbe filanda göremedim.kontağı açınca ayna kndisi açıldı.otomatik katlanmada sıkıntı yok fakat şuan o aynada rvm çalışmıyor.soldaki uyarı çalışıyor.fakat diğerinde problem var.bunun sebebini bilen varmıdır.el ile katlanınca bir soketi filanmı çıkıyor bunun ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük ihtimal soketi çıkmıştır. Ayna kapağını dikkatlice çıkarıp oynayan soket var mı bakabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, ds'leven :

Merhaba arkadşlar abiler yine bir sorun ile karşınızdayım ;)

Bu konu ile alakalı bir konu vardı ama ben yeniden açayım dedim.dün akşam otoparka bırakmış olduğum aracımın birisi sağ dikiz aynasını eliyle katlamış yada çarpmış.herhangi bir darbe filanda göremedim.kontağı açınca ayna kndisi açıldı.otomatik katlanmada sıkıntı yok fakat şuan o aynada rvm çalışmıyor.soldaki uyarı çalışıyor.fakat diğerinde problem var.bunun sebebini bilen varmıdır.el ile katlanınca bir soketi filanmı çıkıyor bunun ?

౩ şeritli bir yolda 60 km üstü seyir halinde sağdan bir aracın yaklaşmasını bekleyin, iyice yaklaşınca sağ tarafa sinyal verin bakalım, sesli uyarı da mı yok?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...