Jump to content

Motor Kulağı arızası


gokmen26
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle aranıza yeni katıldım. Bu yüzden hatalarım olanbilir. Beni uyarırsanız sevinirim. 2010 dynamic+ AT aracım ısınana kadar motor vibrasyon yapıyor (şaseyi titretiyor) l. Ben sağ yağlı kulak arızası olduğunu düşünüyorum. Ancak servise fiyat sordum 800 Tl fiyat verdiler. Yan sanayi araştırdım. İstanbuldaki firmalarda bulamadım. Sizden bu konu ile ilgili iki hususta yardım talep ediyorum. İlk olarak motor kulağı yan sanayi takılır mı? takılırsa temin edebileceğim bildiğiniz bir yer var mı? İkinci husus da daha önce sahip olduğum 2003 mazda 6 aracımda da aynı arızadan dolayı motor kulağını değiştirmiştim, iki araçta da aynı motor kulağı kullamılmış olabilir mı. Şayet öyle ise piyasada o kasalara uyumlu motor kulağı yeterince var, onlardan alıp değiştirebilirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 yıl sonra ...

Kardeşim sorununu çözebildin mi? Bende 2010 model Mazda 6 dinamik ov aldım yeni. Titreme var hafif. Motor kulağındadır belki diyorlar. Gelişmeleri öğrenebilir miyim. Selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakan bey geçen sene piyasadan 550 tl ye yan sanayi buldum değiştirdim. Orijinalin yerini tutar mi bilmiyorum ancak arabam eski konforunu yakaladı. Arızalıyken sabah çalıştırdığımda orta dikiz aynasına kadar titriyordu. Şu anda hic titreşim yok. Siz de çözersiniz umarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlginize teşekkür ederim. Ben de serviste değiştireyim o zaman. Sorununuzun çözüldüğüne çok sevindim darısı başıma. :) Selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...