Jump to content

2. Nesil Dizel Mazda 3 Marş Öncesi Arıza Işığı

Kara01
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Bende 2 gün önce dizel 2012 sedan touring aldım, ama makyajlı kasa değil. Mazda hakkında 0 bilgiye sahibim sadece performans ve yol tutuşu konusunda Fordu aratmayacağından bu seçimi yaptım, memnunda kaldım.  :) Forumdaşlara ve size bir sorum olacak aracı çalıştırmadan kontağı bir tık çevirdiğimde şu 2 arıza lambası yanıyor, bu normal mi ? aracı çalıştırdığımda kayboluyor... Sizin araçta böyle mi ?

IMG_20170415_104325.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Kara01 :

Aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Bende 2 gün önce dizel 2012 sedan touring aldım, ama makyajlı kasa değil. Mazda hakkında 0 bilgiye sahibim sadece performans ve yol tutuşu konusunda Fordu aratmayacağından bu seçimi yaptım, memnunda kaldım.  :) Forumdaşlara ve size bir sorum olacak aracı çalıştırmadan kontağı bir tık çevirdiğimde şu 2 arıza lambası yanıyor, bu normal mi ? aracı çalıştırdığımda kayboluyor... Sizin araçta böyle mi ?

IMG_20170415_104325.jpg

Aracınız hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesin insallah.Biz yeni Mazdacilar tecrübeli Mazdaciları biraz yoruyoruz haklarını helal ederler umarım.Bende dediğiniz arıza işıkları yanmıyor.o ışıkların manası katalogda olması lazım anlamları.

43 dakika önce, Burak :

Arka yolcu için hava yastığı sadece camlarda perde hava yastığı şeklinde olur.

Burak bey sanırım cevabımı buldum.On koltuklarda döseme üzerinde iki adet hava yastığı ibaresi var.anladığım kadarıyla arka yolcu hava yastikları ön koltukların içinde.yanılıyormuyum acaba? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...