Jump to content

2.Nesil Mazda3 Egzozdan Gelen Ses

Arfkrgz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar aracın motoru sogukken ilk çalıştırdıgımda aracın egzozu 1dk civarı sanki kumandalı egzoz varmış gibi hafif abart sesi geliyor 1 dk sonra düzeliyor sebebi ne olabilir. rahatsız edici bir ses degil aslında tatlı bi ses sanki v8 motorlu araç gibi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim araçlar yüksek devirde çalışıyor ilk çalıştırmada ve yaklaşık 1 dakika sürüyor. Ondan o şekilde bir ses geliyor. 

Bizdeki yine iyi. 3.nesil Mazda3 te ürkütücü bir ses var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araçta aynı hatta önceki 1. Nesil guzumda aynıydı araba garajda olduğunda çalıştırıp devir düşene kadar dinliyorum sanki beni neden bu kadar beklettin diye homurdanıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, Burak :

Bizim araçlar yüksek devirde çalışıyor ilk çalıştırmada ve yaklaşık 1 dakika sürüyor. Ondan o şekilde bir ses geliyor. 

Bizdeki yine iyi. 3.nesil Mazda3 te ürkütücü bir ses var :)

Eger sorun degilse ben memnunum o sesten tesekkur ederim :)

14 saat önce, S.Halilduru :

Normal bir durum keyfini çıkartın. :))

tesekkurler :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de kafama takılan başka bir ses var. Isınmış motorda ses ara ara değişiyor, sanki ses değiştiği an motor fan açıyormuş gibi de geliyor ama normaldir umarım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, serkan306 :

Benim de kafama takılan başka bir ses var. Isınmış motorda ses ara ara değişiyor, sanki ses değiştiği an motor fan açıyormuş gibi de geliyor ama normaldir umarım :)

İşte o ses yok bende hiç rastlamadim yada dikkat etmemiş olabilirim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...