Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Head up Display

_alper_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar majyajlı kasa mazfa 3 power sense araç aldım 1 ay önce.oturma pozisyonumu ayarlamama ragmen head up displaye yansıyan yazılar hep biraz sağda kalıyor gözüme.yükseklik ayarını yapıyorum ama sağ sol ayarı malesef yok.bu sorunu yaşayan oldumu acaba.ne yapmak lazım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.05.2017 at 02:01, Devrim Babacan :

HUD camında bir yamukluk yok değil mi?

gördüğüm kadar ile yok.gıcık oldum açıkçası servis ne yapabilir bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

geçenlerde bayiiye gittim ve makyajlı kasa başka bir aracın hud ine baktım,aynı oda biraz sağda kalıyor bilgiler.makyajsız kasada ise tam ortada ama onun bilgi ekranı bir eski versiyon.servisteki eleman hafif sağda gibi ama bunun normali bu demekki benzeri bişeyler dedi.ama mazda türkiyeye de yazacaklarmış durumu.açıkçası ben gibi simetriye önem veren biri için bu durum canımı sıkıyor

bu arada resim çekmek mantıklı olmuyor çünkü bizim bakış açımızla resim çekmek mantıklı olmuyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Makyajlı kasa ile makyaj olmayanda HUD ekranında gözüken bilgiler farklı, farklı durumlar için farklı görseller çıkabileceği için simetrik olması amacıyla böyle yapılmış olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence en azından araç dururken arka koltuğa geçip telefonu tam kafalığın ortasına koyup bir fotoğraf alın. Gerçekten merak ettik yani.

İnşallah bir çözüm bulunur bu arada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben sorunu tam anlayamadım. Biraz sizin bakış açınıza göre sağda ya da solda kalabiliyor ekran yansıması. Aşağıdaki fotoğraf ve videoların hepsi benim aracımdan çekilme. Kimisinde sağa doğru kayık, kimisinde sola, kimisinde de tam ortada duruyor.

J367Jq.jpg

3vZVl5.jpg

W0oZjL.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...