Jump to content

2.Nesil Benzinli Mazda 3 Baskı Balata Değişimi

Barakuda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Baskı balata değişiminde sanziman yagi,volan bilyasi,volan taslama,iscilik bunun dışında baska bir surprizle karsilasirmiyiz acaba ?debriyaj seti değişimi ile ilgili fiyat aldım bu kalemler sayıldı ekstra bisey cikarmi acaba 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

15-20 gün oldu  baskı balata yetkılı servıste değişti.fakat ben anlamadım vites gecişleri cok rahat degıl özellıkle geri vitese bazen neredeyse zor gecıyor bu nedır daha yenı değişti baskı balata yardımcı olursanız sevınırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

52 dakika önce, Barakuda :

15-20 gün oldu  baskı balata yetkılı servıste değişti.fakat ben anlamadım vites gecişleri cok rahat degıl özellıkle geri vitese bazen neredeyse zor gecıyor bu nedır daha yenı değişti baskı balata yardımcı olursanız sevınırım

Merhaba konuyu daha önce açmış olduğunuz konuyla birleştirdim. Buradan devam edebiliriz.

Aracınız benzinli mi ? Dizel mi ? Km'sini de merak ettim açıkçası..

Benim aracım dizel 105 bin km'de baskı balata değişti. Öncesinde hiç bir sinyal vermedi. Yani ne bir vites geçişinde zorlanma, ne bir çekişten düşme, ne bir yakıt artışı vs..hiç bir sorun yoktu. Baskı balata yayı kırılması sonucu, direk araç yürümez yani vites geçmez oldu. Değişim sonra hiç bir farklılık yoktu. Vites geçişlerim sıkıntısız..135 bini devirdim her hangi bir sorun-sıkıntı yaşamadım.

Aracınızı nerede yaptırdınız ? 

Maliyeti ne oldu ?

Düzce'de Mazda Ayhan var, onun tanıdığı tavsiye ettiği iyi ustalar vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

31 dakika önce, Barakuda :

izmit haldızda yaptırdım 960 tl kdv dahıl 1.6 benzınlı 75000 de araba

debrıyaj aksıne cok yukarıda kavrıyor.

Aracınız benzinli ve km'si düşük sayılır. Ben daha forumda benzinli araçlarda bu km'lerde baskı balata değişimi görmedim/duymadım..

Dizellerde yüksek torka bağlı baskı balata yayı kırılma sorunu bayağı bir karlışıldı. Bunların bir çoğu garantiden karşılandı...

Sizin araç kaç el değiştirmiş, önceki kullanıcıların yanlış-hor kullanılmasına bağlı bu ömrü kısalmış sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Baskı balata değişiminde, balata+disc bunun haricinde, sadece rulmanmı, yoksa çatallı rulmanmı tercih edilmeli. Diğer husus, bizim 2 nesil mazda 3 ler için balata seçimi: LUK, Valeo, Sachs ürünlerinden hangisi tercih edilmeli. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Renegade :

Baskı balata değişiminde, balata+disc bunun haricinde, sadece rulmanmı, yoksa çatallı rulmanmı tercih edilmeli. Diğer husus, bizim 2 nesil mazda 3 ler için balata seçimi: LUK, Valeo, Sachs ürünlerinden hangisi tercih edilmeli. 

Sachs 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an ihtiyaç yok ama sonuçta aracım 100 bini geçti her an lazım olur, dünyada son iki üç ay fabrikalar pek çalışmadı, ithalatda sıkıntılar olabilir, parça sorunu yaratır düşüncesi ile sachs marka debriyaj seti siparişi verdim. stokta dursun. Tedbir iyidir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...