Jump to content

Alınık 3. Nesil Mazda 3 ya da Mazda CX-3

Katil Balina

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar mazda 3 benim de cok istediğim bir otomobil. ama düsündüren yanı dizelinin olmamasi ya da olanların fahiş fiyata satılması. bugün bayiden reflex hatchback dizel otomatiğe 108000 tl fiyat verdiler, 2016 model. sanırım bu teklifi degerlendirmeyecez. 

bu yüzden power ya da reflex donanımlı ikinci el araç tekliflerine açığız. yanında yamacında bilen ya da satmak isteyen olursa alıcısıyım. duruma göre cx-3 de olabilir. eşim böyle seylerle neredeyse hiç ilgilenmez ama bayi ziyareti sorası cactus'tense mazda 3 tercih edecegini söyledi. sanırim ben de bu fikirdeyim. bütçem 70 bin civarları.

simdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2014 power meteor gri sedan

53.000km son bakımı geçen salı yapıldı, hasarsız boyasız, tramersiz. ekstra olarak ön kapıları açınca kapı altında mavi mazda logosu ve bagaj havuzu var. 4 teker bridgestone 225x40x18 2 ay önce değiştirildi (2.000km yapmamıştır), fren diskleri ve balatalar geçen hafta bakımda benim isteğimle değişti. garantisi önümüzdeki martta bitiyor olması lazım. bayi ile konuştum, mazda sadakattan dolayı uzatırız dedi. Muayene ağustos yada eylül. Ramazan bayramından 2 hafta sonra vitrinlemeyi düşünmüştüm ama gidecek ise dosta gitsin. kaputta ufak tefek belli belirsiz taş izleri mevcut. yakıt tüketimi şehir içi 6,7.

rakam olarak 75.000 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam teklif icin teşekkürler. su ilanla kıyaslayınca fiat biraz yüksek gibi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-0-dan-farksiz-rahatlik-arayanlara-442020568/detay

tabi takdir sizin. gerci onun küçük bir hasari var ama km fusuk ve kırmızı. bildigim kadarıyla kirmizinin fiyat farkı var? yine de fiyat konusunda anlaşırsak olmaması için bir neden yok

tekrar teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, katil balina :

hocam teklif icin teşekkürler. su ilanla kıyaslayınca fiat biraz yüksek gibi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-0-dan-farksiz-rahatlik-arayanlara-442020568/detay

tabi takdir sizin. gerci onun küçük bir hasari var ama km fusuk ve kırmızı. bildigim kadarıyla kirmizinin fiyat farkı var? yine de fiyat konusunda anlaşırsak olmaması için bir neden yok

tekrar teşekkürler

Diğer konuya da yazmıştım buraya da yazayım. İlanını paylaştığınız araç Power değil Reflex. Arkadaş yanlış yazmış ilana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Tarahumara :

Diğer konuya da yazmıştım buraya da yazayım. İlanını paylaştığınız araç Power değil Reflex. Arkadaş yanlış yazmış ilana.

öyleyse direkt eliyorum tesekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CX-3 'ten neden vaz geçtin? SUV adı altında ne binek ne Jeep ne olduğu belirsiz birşey olduğu için mi yoksa SUV olarak begenip te fiyat veya herhangi bir özelliği uymadığı için mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, Revivo73 :

CX-3 'ten neden vaz geçtin? SUV adı altında ne binek ne Jeep ne olduğu belirsiz birşey olduğu için mi yoksa SUV olarak begenip te fiyat veya herhangi bir özelliği uymadığı için mi?

hocam hem fiyatlar abartı, hem doğru düzgün suv değil, hem de mazda 2 şasesinde bir araç oldugu için. zaten mazda 2 kullandim uzun süre. tamamen farklı ve yeni şase olsa da  mazda 3 daha oturaklı ve güzel gelmeye başladı. ayrıca bagajı vs de daha küçük. yakınlarda bir kişi çoğalacağımız için biraz daha aile arabası tadında olsa iyi olur. her iki aracı da mazda'da inceledim. vardığım sonuc bu oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...