Jump to content

Mazda 323 GLX Sedan Arıyorum

mustafayjk

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhabalar değerli̇ forum üyeleri̇ abi̇leri̇m 

bu yaz kendi̇me araba almayi planliyorum ve öğrenci̇yi̇m malum herkes ekonomi̇k araba i̇ster ama öğrenci̇li̇k durumunda arabanin yakmasi deği̇l de koklamasi gereki̇yor 6 yildir mazda 323 glx sedan sahi̇bi̇yi̇z ve ayni kasadan kendi̇me de aramaktayim burada mazdayi anlatip tereci̇ye tere satmaya gerek yok temi̇zli̇ği̇ne güvendi̇ği̇ni̇z uygun fi̇yatli arabalari paylaşirsaniz mutlu olurum i̇stedi̇ği̇m kasanin ve kendi̇ aracimin fotoğrafini paylaşiyorum 

hepi̇ni̇ze keyi̇fli̇ forumlar saygilar

.

FB_IMG_1495731453732.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk otomobilim bunun hatchback iki kapılısıydı. öğrenciyken almıştım, çok heyecanlıydı:)

yalnız bu araç az yakmaz söyleyeyim. gerçi siz de kullanıyormuşsunuz biliyorsunuzdur? 

images (3).jpg

images (4).jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arabaların çok yaktığı doğrudur abi Ankara'da birkaç kez görmüşlüğüm var ama ben bunların motor hacmini yüksek diye biliyorum. Bizim Mazda'nın motor hacmi 1598 cc şuan da şehir içi yakıtı kullanıma bağlı olarak 24-26 kuruş arası değişiyor hem yakıt hem de kalite açısından seviyorum Mazdayı :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26 kuruş şehiriçi yakması demek şu an için 100 km de 5 litre benzin tuketmek demekdir. 5 litreden fazla tuketir ama bu araç eminmisiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yerinizde olsam farları kalkıp inen hatchback kasadan veya lantis diye geçen küçük farlı hatchback olanlardan bakardım ekonomik duruma göre.

Bu kasa olursa ille de kırmızı :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-1992-model-mazda-3.23-klimali-temiz-bakimli-bir-arac-426780822/detay

Bu kasa olursa ceviz yeşişi:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-ihtiyactan-satilik-sikintisiz-437369912/detay ( bu araç biraz haşat tabi )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...