Jump to content

Mazda 3 Enjektör Sorunu

Mustafa Y.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba. Dizel 2012 touring Mazda 3 aracımın yeni enjektörlerini değiştirdim. Öncelikle sorun sabah arabamı çalıştırdığım zaman motorda vuruntuyla başladı. Dsc lambası yaktı. Yolda gitmeye başlayınca sarsıntı başladı. Gaz yemiyor araba gitmek istemiyordu. Ardından motor arıza lambasını yaktı. Sanayi de özel ford servisine götürdüm. Arıza tespit cihazına bağladılar. 1,2,3 nolu enjektörler hata verdi. Enjektör tamirini yapmadıkları için başka ustaya götürdüm. Götürdüğüm usta da bunların tamiri olmuyor dedi. Tekrar ford servisine döndüm. Bi takım 4 adet enjektör siparişi verdirdim. İşçiliğiyle birlikte 6317tl tuttu. Enjektörlerin tanesi yaklaşık 1500tl. Bizim araçlarda continental marka enjektör kullanılıyor. Bugün teslim aldım servisten aracı. Şu an saat gibi çalışıyor. Fatura görselini ekliyorum.

E8E7D224-633C-4643-B0FC-644CA5A389BB.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Merhaba eski bir konu farkındayım. Enjektör hatasını ben de 2016 skyactive-d aracımla yaşadım. 3. silindir enjektör ateşleme yapmıyor. Ustam önce tamire gitmeyi tavsiye etti. Arabada genel anlamda bir sorun yok ama sonuçta çekiş düşüklüğüne sebep oluyor. Sonucu burada paylaşırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...