Jump to content

2 Nesil Mazda 3 Torpitoda Yıpranma

Serkan55
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2.nesil de yıpranmayan biyer var mı acaba çok merak ediyorum. Direksiyon pullanması, vites topuzu soyulması, el freni soyulması, ön göğüs açılması... Bu liste uzar gider 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Soyulmalara yapacak birşey yok da sürekli torpido plastik koruyucu ürünler kullanırsanız eskimesi göze batmaz. 

Soyulmalara da yapacak birşey var da riskli. Pürmüzle ısıtıp bölgesel olarak azıcık erimesini sağlıyorlar. Ama işlem sonucunda daha beter etme imkanı da var. 

Böyle sorunları olanlar için ben ön göğüs kaplama tavsiye ederim. AliExpress de 20 dolara ön göğüste olduğu gibi kapatan bir mat var. Halıfleks gibi bir malzeme, cama yansımayı  da önlüyor. Eğer ilanlara bakarsanız renkli dikişli olanları da var. 

Eğer direksiyonu da deri kaplatırsanız ve dikili renkli olursa ön göğüs mayının da dikiş rengini eşleştirirsiniz ve böylece bir uyum da sağlanır. Mazda 3 console mat diye aratın. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bulunduğum şehirde Antalya merkezde havanın cok sıcak olması gayet normal bır sey. Arabalarımız surekli gunes altında cayır cayır yanıyor. Oyle Gölge agac altına fılan koydugmuz zamanda genellikle de akma fılan oluyor. Gunes altında ıllakı kalacak yanı ama en azından ıcerısne bıraz daha korumak ıcın https://www.bauhaus.com.tr/baran-standart-oto-gunes-gozlugu bu linkte boylke bır sey var ıstersenız baya yardımcı olur Mazda 3 ün camına tam oturuyor. Tavsıye ederım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.06.2017 at 22:06, Serkan55 :

Merhabalar arkadaşlar gumesten ve aşırı sıcaktan dolayı arabamın torpitosunda yıpranma ve ufak ufak soyulmalar var bunun onleme ve onarma şansım varmı

Bu olayın tamamını sıcağa bağlamak yanlış olur kanımca. Torpido temizliğinde kullanılan kimyasal malzemelerde etkiliyor-tetikliyor olabilir. Aracın içinde mümkün mertebe kuvvetli aşındırıcı kimyasal temizlik malzemelerden kaçınmak lazım. Islak mendille direksiyon, kokpit temizleyenlere şahit oluyorum. Aman uzak durun derim ıslak mendilden.

@Seleven arkadaşımızın önerdiği gibi ürünlerden kullanarak bir nebze tedbir alabilirsiniz.

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...